HessunKahvila – VidBit#2

Hyvät naiset ja herrat….tässä se nyt on. Metsäliiton Mäntän konttorin maat järäyttävä musavideo ”Kriisialue”. Tämä on nähtävä.

Videon ohjaus ja tuotanto Iiro Koskelainen / Ironmedia Oy
Kuvaus Iiro Koskelainen / Ironmedia Oy sekä Hannele Karppinen
Musiikki Metsäliitto Mäntän konttori

Videon suurempiresoluutioinen versio löytyy Metsäliiton uudelta levyltä Kriisipaketti

4 vastausta aiheeseen “HessunKahvila – VidBit#2”

  1. Morjens Erno

    Ja kiitti palautteesta. Olin ajatuksissani kirjoittanut show noteseihin & -merkin ja se rikkoi RSS-syötteen. Podpress -ohjelma ei kuitenkaan varoita tästä etukäteen. Ainoa, jolla tämän virheen fiidissä huomaa on Firefox selain. Se osaa näyttää, missä virheellinen merkki on. Mutta nyt fiidi jälleen pelaa. Kiitos ja anteeks 🙂

  2. Kun homma lähtee yskähtelemään, niin se tekee sitä sitten oikeen kunnolla…

    Nyt näyttäisi siltä, että em. korjauksen jälkeen ongelma siirtyi toiseen kohtaan. Vähän kuin hoitaisi päänsärkyä lyömällä vasaralla varpaaseen, kipu vaan siirtyy paikasta toiseen :-).

    Nyt nimittäin näyttäisi siltä, että iTunes fiidi pelaa, mutta video ei lataudu. Pikaiset tutkimukseni osoittaisivat, että video pitää tallettaakkin .m4v muotoon, eikä .mov muotoon, kuten se nyt on. Konversio on parhaillaan menossa ja uusi video putkahtaa kohta saitille.

    Nykyinen video siis toimii suorakatselussa tällä web-sivulla, mutta kansalaiset, jotka ovat tilanneet fiidin iTunesiinsa, eivät vallitettavasti vielä näe videota.

  3. No selvisihän sen ongelma lopultakin. Kyse ei ollutkaan .m4v tai .mov formaattien välisestä erosta ja siksi toimimattomuudesta, vaan aivan muusta. Ongelman aiheutti podtrac -latausten mittaus palvelu, jonka olin myös ottanut käyttöön. Mutta tästä lisää seuraavassa podcast lähetyksessä.

    Nyt tämä video on edelleen .mov -muodossa ja siksi katseltavissa ”suorakatseluna” myös tältä sivulta. Video toimii myös iTunesissa ja latautuu kaikille HessunKahvilan tilaajille. Voi olla, että video ei kuitenkaan näy Video iPodissa. Toivoisinkin palautetta tästä aiheesta lisää. Eli näkyykö tämä video video iPodissa?

Kommentit on suljettu.