HessunKahvila #4

HessunKahvilan jakso numero 4. The RokkiKukko -special!

Tälläkertaa ohjelmassamme on vuorossa se kauan odotettu Metsäliiton Haastattelu. Turinan lisäksi spektaakkelissa ovat mukana seuraavat Metsäliiton reippaat rallit

Puhelin Pirahti
Tulisit nyt, näytös II

Lataaos tämäkin teos oitis luureihisi! Teet sen helpoiten napsauttamalla oheista iTunes -linkkiä. Pistä myös palautetta, toiveita, ideoita, risuja, ruusuja…ihan mitä vain. Osoitehan on se vanha tuttu ja tämän sivun kommentointitoiminnallisuuskin on käytettävissäsi. Kiitos jo etukäteen.

Erityiskiitokset ja kunniamerkit tämän jakson toteutusavusta, satelliitti-ikkunan puunaamisesta sekä artistien boose-cateringista menevät Jaskalle. Ilman sinua, tämä ei olisi ollut mahdollista. Tänks dude!

Ps. Ohjelmaa EI ole tehty 2.3. vaan 2.4. Toimittaja ei vain osaa vielä kalenteria.

7 kommenttia artikkeliin ”HessunKahvila #4”

  1. Täytyy sanoa että puheena ollut musiikin tyyli ei ihan kolahtanut meikäläiseen mutta kerrankos sitä itseään uusille vaikutteille altistaa. Ymmärrän kyllä hyvin sitä yhtä ihmistä siellä yhdessä ravintelissa.

    Mutta oli mulla asiaakin. Hessu, tule kokeilemaan, olisiko Last FM – musiikkiyhteisösaitista podcastien ilosanoman levitykseen: Kutsun sut ja kuulijasi mukaan kerryttämään podcast-tilastoja YLE Lataus – ryhmässä (nimestä huolimatta tarkoitettu kaikenlaisten podcastien kuuntelijoille ja julkaisijoille).

    Rekisteröitymisestä ja plug-inin lataamisesta on oma vaivansa, mutta toisaalta palvelussa on paljon kivoja ominaisuusksia.

  2. Ryhmään pitäs saada tosiaan 15 jäsentä, jonka jälkeen sille alkavat kertyä tilastot. Ideana mulla oli kokeilla, josko podcast-ryhmän tilastot promoaisivat podcasteja. Se on tosin hieman “lainsuojaton” idea, koska Last FM:n pointsi on jakaa musamakutietoutta. Mut hauska kokeilla, olisiko siitä mitään iloa.

  3. Kävinpä liiskoutumassa Yle-ryhmään. Käykääpäs muutkin. Hieman meni hetki ihmetellessä, että w000t..mistä löytyy mitäkin, mutta onnistuihan se rekisteröinti 🙂 Ilmeisesti… Olen siis hengessä mukana.

Kommentointi on suljettu.