HessunKahvila #17

HessunKahvilassa rokataan taas…takataan roos!

Haastattelussa Mäntän Elävän Musiikin Ry:n MELU:n puheenjohtaja ja puuhamies Jukka ”Kile” Kiiltomäki. Melun lisäksi puhutaan Mänttässä järjestettävästä RusinniemiRok tapahtumasta (29.7.2006). Lisätietoja tapahtumasta osoitteesta http://www.pekilorok.net/

Musiikkina tälläkertaa Metsäliitto Mäntän Konttori – Satayksitoista (www.metsalitto.com)

Metsäliitto rokkaa myös RusinniemiRokissa!

RokRok!!

4 kommenttia artikkeliin ”HessunKahvila #17”

  1. Oliko taas syötteessä jotain vikaa kun Juice ei suostunut viimeisintä jaksoa lataamaan?

  2. Morjens

    Ja terveiset taalta Lontoon Applestoresta 🙂

    Fiidi on ollut viimeaikoina vahan sekaisin, koska Feedburner on sohlannut jotain paivityksiaan. Korjaan asian, kunhan tasta haslingilta ehdin. Pahoittelen ongelmaa. Toivottavasti se on jo korjaantunut Feedburnerin toimesta, kun luet tata.

  3. ..paanpa rikkoen nettihiljaisuuden ja palaan taas viestim(i)en ääreen..vähäksi aikaa. mutta kiitoksia uroteostasi, melu kiittää ja minä siinä sivussa! russarössä kajahtaa vkon päästä..

  4. RokRok!

    Hyvä kuulla Maukkaakin taasen. Onkin ollut radiohiljaisuutta. Raisua meininkiä vaan Russarööhön. Itse en valitettavasti pääse paikalle tuona päivänä (on Häät tuolloin, ei omat…). Mikäli kansan (ei Tapani, tai miksi ei hänkin) tarttuu nauhalle ääntä tai kuvaa ko. tapahtumasta, on kaikki materiaali aina tervetullutta HessunKahvilaan. User generated content nääs…

Kommentointi on suljettu.