HessunKahvila – VidBit#7 Proxy

Hyvät Naiset ja Herrat, minulla on ilo esitellä Teille upo-uutta, hienoa ja sähköistä musiikkia aitoon Web2.0 tyyliin, suoraan HessunKahvilan kuuntelijoiden tekemänä. Kuten sanonta kuuluu: ”te olette tulevaisuudessa”. Tällä kertaa olemme niin pitkällä tulevaisuudessa ja virtuaalitodellisuudessa, että edes kappaleen tekijät eivät tapaa oikeasti biisien teon aikana. Saatika kappaleen jakelija tai kuuntelijat. Kaikki ovat kuitenkin kosmisessa yhteydessä ja kaikki on virtuaalisen todellista.

Olkaatten siis hyvät, tässä on Proxy. Tuo kategorioimaton, mutta omien sanojensa mukaan ”kokeellista elektronipoppia… Pop-pulputusta… Kokeilevaa elektronitaidetta…” tekevä orkesteri suoraan Kahvilan liepeiltä. Tämä on nyt sitten sitä Web20:aa kuumimmillaan. Olkaa hyvä ja ottakaa tiskiltä kahvia, istuutukaa kahvilan pehmeälle sohvalle. Nyt on aika sukeltaa elektron tahdissa mielikuvitusmatkalle numeroon viisi.

Keskustelu aiheesta jatkuu paluukanavassa, puhelinta ja muita härveleitä unohtamatta. Soita! (03) 7411 8559

Bändin sivut Mixerissä