HessunKahvila #105

HeKan äärimmäisen pitkässä, mutta joskohta vauhdikkaassa teknohuumassa käsitellään jälleen monenmoista. Puhelimet, sähköpostit, foorumit ja skypet pärisevät niin livenä kuin asynkroniassakin. Jopa Japanilaiset artistit ottavat yhteyttä kahvilaan.

Tällä kertaa aiheina ovat mm. Musiikki, mainonta, golf, veneily, rentoutuminen, kiroilu, taloustaantuma, teknologia, kuntavaalit ja moni moni muu.

Voit osallistua tarinaan suomipod.info -foorumilla ja vaikka täydentää ShowNoteseita. Liekö sinne tulossa jotain statistiikkaa tietyistä sanoista lähetyksessäkin? Voit myös soittaa koska tahansa 03-7411 8559 tai skypellä.

Musiikkina tässä jaksossa
Sybian – Paranoia
Funny Money – By The Balls
Mathew Ebel – Lost My Way

Lähetyksen sinulle tarjoaa www.tvkaista.fi. Rekisteröi itsellesi ilmaiset koetunnukset palveluun tästä