Tilapäisiä häiriöitä ohjelmien jakelussa…

Striimi.netin palvelin on ollut jälleen pidemmän aikaa pahassa juntturassa. Koneeseen ei saa yhteyttä ja tilanne vaatii käynnin konesalissa ja koneen boottauksen. Tämä tullaan suorittamaan lähiakoina.

Koneen jumituksen aikana ovat paitsi striimi.net -radioasema, myös osa HessunKahvilan äänitiedostoista tavoittamattomissa. HeKan uusin jakso (numero #125) on kuitenkin tästä huolimatta saatavilla Libsynin kautta. Isohko osa vanhemmista jaksoista on kuitenkin striimin palvelimella ja siksi poissa pelistä. Isompi osa vielä vanhempia jaksoja pitäisi kuitenkin olla saatavilla, koska HeKan hajautettu tiedostojärjestelmä kestää osittain tälläiset ongelmat 😀

Kiitos jälleen kärsivällisyydestä. Edelläkävijäkuuntelijan osa on joskus hieman hankala, mutta kyllä se tästä. Studioon on saapunut uusi mikseri, Nokia N97 on testissä ja kesä on kaunis…joten laatuohjelmaa on jälleen luvassa roppakaupalla kunhan vaan saadaan tekniikat pelaamaan. Pysyös siis kanavalla!