HeKa Special – Hessu ja Erkka Ylellä

Tässäpä vihdoinkin ja yleisön pyynnöstä tallenne reissultamme Yleisradiolle.

Olimme 3.2.2010 Erkan kanssa Ylen Keski-Suomen offiisilla keskustelemassa tulevaisuuden radiosta ja sosiaalisen median kiemuroista. Tarinaa riitti ja tilaisuus oli oikein mielenkiintoinen. Tallensimme törinät mp3-formaattiin ja lähetimme ne myös suorana striimi.netissä. Tämän lisäksi tilaisuudesta lingottiin useita videofiidejä maailmalle. Ylen sisäinen kuulijakunta oli puhelimen päässä Helsingissä sekä yhdessä internetkansan kanssa fiidiemme äärellä.

Ohessa oleva audiotallenne on autenttinen ja editoimaton. Äänitys on tehty Macin omalla mikrofonilla, joten koita kestää 🙂 Videofiidejä voit tiirailla oheisista luukuista. Erkka teki näppäränä miehenä tilaisuuden alussa kahvia särpiessään myös videoiden koostesivun, joka löytyy täältä (tai ainakin löytyi joskus tätä kirjoitettaessa).

Sitten ei muuta kuin sit back ja enjoy…