HessunKahvila #146

Mystinen on jälleen meininki. Kahvila on palannut kiertoradalta jälleen studioon. LIVEssä lappaa väkeä ja iPad on tänään tapeteissa. Kuullaanpa myös hyvin valittuja arkistojen aarteitakin…tai aarre. 🙂 Tämä se taasen on laitettava kuuloelimeen.

iElectribe
Groove Maker
Reeder
Flipboard
FM-Radioon
Paypal, massi ja maksa tweetillä / fanita
Ja monenlaista muuta kummaa … laitappa korvaasi.

Musiikki
Benny Benassi – Satisfaction (Makrolon Remix)
Oriental Jam – In the dark side
Yllätyspläjäys arkiston kätköistä

Palautteet loosteriin ja puhelimeen 03 7411 8559

6 kommenttia artikkeliin ”HessunKahvila #146”

 1. Mikäli Hessu haluaa kahvilaansa jakoon suuremmalle joukolle, niin Pääkaupunkiseudulla tuskin Radio Helsinki tätä huolii. Paras vaihtoehto lienee Lähiradio. Sitten seuraavana voisi ehkäpä tarjota Bassoradioon, mutta tuskimpa huolivat. Turun suunnalla Radio Robin Hood lienee yksi ja sitten tuo mainittu Zoom FM. Mikäli tuohon liittyvällä kanavaryppäällä on kiinnostusta niin muillekin kanaville varmaan sallinet jaon; Auran Aallo, Radio Melodia jne. Tampereen suunnalla Radio Moreeni? Muista näistä ns. yhteisöradioista minulla ei ole nyt ihan muistikuvaa.

 2. Oh shit mikä meininki vikassa biisissä!!! Olin just prismassa ruokaostoksilla ja oli pakko piiloutua hyllyjen väliin ku rupes niin hymyilyttämään, ei sillä et toi olis ollu huono, oli vaan niin hieno meininki!!!

 3. Kiitos mukavasta podcastista! Hyvä meno ja mielenkiintoista juttua.
  Mukavaa loppukesää sinne ”Ateenaan” täältä Turuust!

  T: Harri

 4. Kaipailit Bluetooth sykevyötä Polarilta. Nykyään Polarilla on sellainen:
  http://www.polar.fi/en/products/accessories/Polar_WearLink_transmitter_with_Bluetooth
  Hinta n. 80,-

  Valitettavasti en ole saanut toimimaan kyseistä N900:lla, mutta ilmeisesti toimii N97 minissä, joten pääset testaamaan kohtuullisen pienellä sijoituksella, kun et ilmeisestikään vielä ole saanut Zephyrin viritelmää nurkkiisi. (Tosin ostit jo Polarin tuotesarjaa, joten tuleekohan tämä liian myöhään ?)

  Itselläni on kyseinen härpäke, ja ottaa puhelimestani iloisen paljon ulos: Askellukset, GPS:n ja tietenkin HR:n. http://store.ovi.com/content/31721
  Tarvitsee siis Symbian puhelimen(, ja ilmeisesti ei toimi kaikissa niissäkään).

 5. Kertakaikkiaan hyvä ohjelma. En oikein osaa päättää pidänkö enemmän Hessunkahvilan unplugged ulkoilmalähetyksistä vai studiosoundista taustalätkeineen. Molemmat toimii hienosti ja välillä on kiva kuunnella äänimaailmaltaan rauhallisempia ohjelmia, mutta toisaalta juuri meno, rytke, lätke, efektit, kellot ja pillit kuuluu kahvilan reseptiin.

  Nyt kun tuo Applen syysperinteiden mukainen mediatapahtuma pidetään ensimmäinen syyskuuta, saadaan kuulla osuiko joku niistä edellisen ohjelman miniennustuksista kohdilleen. Tapahtumassa lienee luvassa uutisia ja julkistuksia iPodeista ja iTunesista ja kenties GarageBandistäkin. Itse toivoisin että sieltä tulisi kohtuuhintainen ja edelleen pieni iPod nano isohkolla muistilla ja kosketusnäytöllä. Tai sitten ihan uudenlainen Shuffle, kuitenkin fyysisellä käyttöliittymällä. Ja tietenkin aina kun puhutaan laitteista, Applen kyseessä ollen kulkevat palvelut käsi-kädessä. Sellainen yhdistetty pilvi-streamaus-lataus-käyttöoikeus musiikkipalvelu kympin kuukausihintaan voisi olla tosiaan kova sana. Veikkaan että Apple TV:stä ei vielä kuulla mitään – ja Beatles ei vieläkään tule iTunesiin.

  Takaisin Suomen Ateenaan, ole hyvä Hessu.

Kommentointi on suljettu.