3 kommenttia artikkeliin ”HessunKahvila #155 (TV/Radio)”

  1. Moro, laittelempa kommenttia tuohon muistiinpano juttuun. Ite kirjoittelen muistiinpanot miniläppärillä latexia käyttäen. Sillä saan piirreltyä yksinkertaisia kuvaajia ja matemaattiset kaavatkin onnistuvat. Jos on tarvetta, niin piirrän monimutkaisemmat kuvaajat kynällä ja paperilla. Sen sitten myöhemmin skannaan ja liitän muistiinpanoihin. Lopulta kaikki dropboxiin pdf:nä ja kaikki on mukana. Lähinnä muistiinpanot koskee tietotekniikan, matematiikan ja fysiikan luentoja. Että tälläinen setti. (pienemmät muistiinpanot esim. Kokouksissa teen joko läppärillä tai kännykällä evernoteen. Ps. Sori typoista, kirjoitettu kännykällä bussipysäkillä.

  2. No terveppä terve taas. Tulee näköjään kirjoteltua enempikin näin bussipysäkiltä. Ajattelin vielä kommentoida tuota radioamatööritouhua. Itsekkin olen joskus tuota harkinnut, mutta eipä ole tultu aloitettua. Vkuitenkin sen varran haluan sanoa, että toi internetin ja radion yhdistämisen hehkuttaminen kuulostaa hieman semikoomiselta 🙂 varsinkin kännykkä netin käyttäminen radioyhteyksiin aiheuttaa hymyn kareen huulille. Jotain söpöä siinä on, että hehkutetaan kuinka kännykällä saa vihdoin otettua yhteyden maapallon toiselle puolella :P. Mutta eipä mulla taas muuta. Pidä lippu korkeella ja anna podcastien tulla, niin menee nää koulumatkatkin kivemmasti.

  3. Tässä ko. #155 jaksossa taisit “kehua” Samsung Galaxy S:n ripeyttä, mutta kerroit hackatun (SamFirmawareen vuodetut versiot) version 2.2.1:n olleen nopea kaverin kännykässä. En nyt osannut katsoa milloin tämä #155 jakso on tullut, mutta mielestäni FroYon version 2.2.1 on pystynyt lataamaan jo hyvän aikaa Kiesillä. Kies pitää olla tosin päivitetty versioon 2 ja johon aikaisempi 1-version Kies ei osaa itse päivittää. =) Ja visuaalinen havaintosi nopeutumiseen ei ole harhaa, vaan Galaxy S on kuin eri luuri tuolla 2.2.1 päivityksellään.

    -EmDzei

Kommentointi on suljettu.