HessunKahvila #172

Luomu-Podcast Setuppi Mersu-Puhelin vuodatus (Ping@Nokia) WWDC2012 Audiokir​jat Palautteet Polar H7 (Ping @sportstracker)

[podcast]http://podcast.hessujarvinen.com/wp-content/podcasts/3e518d6c278b97e679249575408ecb38c962cc3e0353ba89c.mp3[/podcast]

Listen or Download

3 kommenttia artikkeliin ”HessunKahvila #172”

 1. Plussat ja miinukset

  +Nyt tulee jaksoja kuin sieniä sateella 🙂
  +Liikenneturvallisuuden parantuminen 😉
  +Jaksojen pituudet mielestäni hyvää, lyhyttä ja ytimekästä
  -Audion taso hieman heitteli (mainitsit jotain applen headsetistä)
  -Video puute varauksin

 2. Hessusta tuli heti luova kun on oikeat pelit ja pensselit; viittaan uuteen iPhone 4 S:ään ja ohjelmistoihin.

  Nykyinen lähetysformaatti on toimiva. Saan tiedon uusimmasta podcastistä RSS:nä ja voin kuunnella lähetyksen sitten omalla lempiohjelmallani ja -laitteellani, älyluurillani tai kotona tietokoneestani.

  Koska lähetyksessä ei ole enää (pakkopulla)musiikkiosuutta (vrt. YLE Puheen pilaamiin urheilulähetyksiin), niin podcast on mukavan napakka ja sopivan mittainen. Lähetys on myös kivan autenttinen kun se tulee työmatkalta autosta. Se antaa kuulijalle hetkisemmän fiiliksen kuin kliimaksi studiolähetys. Esim: ”Hups, olinpa ajaa oravan yli”, heheh. Tai ”Prkl, eivät sitten saa aurattua noita kevyenliikenteen väyliä lumeasta kesäksikään”. 😀 Tuollainen pieni sivupoikkeama herättää hauskasti teknounesta, johon DJ:mme Hessu on meidät vaivuttanut..

  Minulta loppuu kahden vuoden kytkysopimus omaan luuriini jussin aikoihin ja iPhone 5 on kovasti mielessä. Antaako lähipäivien (11. – 15.6.) Applen WWDC 2012 mitään infoa syksystä tai tulevasta jää nähtäväksi. Samsungin Galaxy S II oli kova juttu ilmestyessään, mutta Galaxy S III on taas liikaa lakimiesten versio. Pari jippoa softassa (kamera tarkkailee pidetäänkö näyttö päällä ja tekstiviestistä osataan soittaa luuri korvalle nostettaessa), mutta ei juuri mitään mullistavaa. Kiitos kytkyn, Galaxy S II:sta ”en voinut hankkia”.

  Kuulemme varmaan jaksossa #173 lisää WWDC:stä ja millaisen sykevyön Hessu hankki.

 3. oho kuinkas nyt nin http://www.hessunpaino.fi/ 😀
  Aloin kirjottamaan hessun kahvilaa Chromeen, kun chrome jo alkoikin ehdoittaa hessunkahvilaa jätin lopun kirjoittamatta. Huotasin sitten alaspäin nuolta pari kertaa… No eihän sieltä kahvilaa tullut vaan piano 🙂

  Kiitoksia hyvistä Podcasteista. Minusta mukavampi jos teet podcasteja vaikka sitten autosta tai nurmikolla maaten, kuin että olisit tekemättä niitä ollenkaan.

  Rss syöte on siitä kiva, että vaikka ja kuinka pidät taukoa ilmoitus kyllä tulee aina, kun julkaiset uuden jakson. Älä kuitenkaan pidä mitään suuria taukoja. Alkaa muuten kahvi hammasta kolottamaan HEH HEH

Kommentointi on suljettu.