HessunKahvila #183

Kahvila tulee jälleen yllätyksenä kuin faksi ministerille. Tällä kertaa ollaan kuntoilun hengessä Loopissa ja muistellaan menneitä. Puhutaanpa paljon myös muutakin.
Tervetuloa jälleen kyytiin! Ota kuppi kaapista ja käy kuulolle. Palauteloosteri on avoinna (blogin kommenteissa hessunkahvila.com), kuten aina.

Musiikki
ICE MC – It’s A Rainy Day (DJ Uninen Remix)
Wäinötär – Talon Tyttö (Spotify)

Linkit
http://dj.uninen.net/
https://jawbone.com/up
http://www.polarloop.com/
http://www.beddit.com/
http://www.thetileapp.com/
http://www.dji.com/product/phantom/
Icom-7000
Sykemittareiden historiakimara
Polar Accurex II
Polar Vantage NV
Polar S710
Polar RCX5

HessunKahvila #183

 
 
00:00 /
 
1X
 

5 kommenttia artikkeliin ”HessunKahvila #183”

  1. No hullua! Sieltähän se läsähti jälleen. Jos ei haittaa, että auto ducking on väärässä säädössä, niin suosittelen lataamaan luuriin. Hyvää musiikkia ja kummaa horinaa tekniikasta ja sykemittareista. Niin ja olkatoppauksista.

  2. MAHTAVAA!!! Se on HessunKahvila taas 🙂 Olipas hyvä vanha legendaarinen ICE MC kappale tuossa alussa. Niin hyvä, että aloin työharjoittelupaikan pukuhuoneessa jammailemaan. Unohdin sitten siinä jammaillessa avain nippuni kaapin oveen ja oven auki. Onneksi tajusin asian siinä vaiheessa, kun yritin aukaista fillarin lukkoa 🙂

  3. Loistavaa! Eino myrskyn myrskytessä oli mukava kesken koiralenkin astua HessunKahvilan lämpimään nauttimaan zuppizahvia ja bakels. Ei tarvinnut tyytyä pelkkään takaway versioon. Jäähtynythän se olisi kovassa tuulessa. Mutta asiaan, olipa hyvä että en ole saanut tilattua tuota jawbonea jos se on kerta noin heikkoa kamaa. Vastaavasti polarloop vaikuttaa mielenkiintoiselta.

Kommentointi on suljettu.