2 kommenttia artikkeliin ”HessunKahvila #202”

  1. Mitä ihmettä Hessu, oletko sää tullut takaisin? Vai oonko mää ollut poissa ja sää oot koko ajan ollut paikalla? Hä, mitä täh?

  2. TJH nämä ensireaktiot tiivistikin jo. Tässä kuunnellaan viimeisen 18 kuukauden jaksoja alta pois illan ratoksi. Kyber kyber! (Otan siis kuulumisia vasta alusta asti kiinni) Katsotaan, mitä keksit tähän mennessä sanoaksesi, ja siitä sitten kehitellään lisää puheenaiheita. Varsinaisia hääns on -kursseja en ole itse päässyt vastaavista asioista käymään, lähinnä jotain teoreettisempia kursseja. Kesätyökaverit olivat tuossa sen verran innoissaan vastaavista aiheista, että termit ja toiminnot ovat kuulopuhetasolla tuttuja.

    Kiitos feeniksin lailla uudelleensyntymisistä, jatka hyvään malliin!

Kommentointi on suljettu.