HessunKahvila HessunKahvila HessunKahvila #11

HessunKahvila #11

HIIHOO!!! Maailman-sensaatio ja ensi-ilta on täällä!

Tämä on HessunKahvilan #11 jakso ja MAAILMAN ENSIMMÄINEN suomenkielinen podcast, joka on tehty pyörän selässä. Räkää..hikeä ja kummia juttuja…Ei tästä voi enempää kertoa. Tämä on kuultava.

http://www.jenkkarekka.fi/

Mahtava meno…tiukka etukeno.

Kiitos ja anteeks! 🙂

4 thoughts on “HessunKahvila #11”

  1. Moro, mukavaa kuunneltavaa. Hyvä tekniikka. Maukka tästä vihjaisi ja avasi ”seniori-nörtille” uuden avaruuden. En ole aiemmin paneutunut pätkääkään. Naurispajan tyttöjen maailmantuskaa en jaksanut kuunnella, mutta sun juttujas kyllä kuuntelee. Täysi vapaushan verkossa on kaikilla, ei sillä ja jokainen varmaan haluaa olla omimmillaan. Ja musaa tosiaan tuntuu löytyvän joka makuun. Varmaan olet täälläkin vieraillut: http://smtv.libsyn.com/. Semmoista meikäläisen makuista musaa ainakin löytyi. Arkistossasi on aloittelijalle tärkeää informaatiota runsaasti ja tuo Corner on hyvä idis. Hyvää jatkoa ja pidä Mänttää maailmankartalla. Klasu

  2. Kiitokset seniorinörtillekkin kommenteista!! Mukava kuulla, että ohjelma maittaa ja sana kiirii. Kohta on uusi jakso taasen tuubissa, joten keep on listening. Ja tuo smtv olikin uusi tuttavuus. Kiitos vinkistä.

Leave a Reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Related Post

HessunKahvila #164HessunKahvila #164

Image in courtesy of N2CKH.com Pimenevässä aamussa töristään mm. seuraavia tarinoita: – Puhelimet pätkivät viimekerralla, pahoittelut – Kindle – ARRL Antenna Book – ARRL Hand Book – Kindle softa –