HessunKahvila HessunKahvila HessunKahvila – VidBit #4

HessunKahvila – VidBit #4

Tämä on HessunKahvilan videopodcast (VidBit) numero 4. Tervetuloa Downhillpyöräilyn ihmeelliseen maailmaan 🙂 Tämä video on kuvattu Jyväskylässä Downhill SuomiCupin Laajavuoren osakilpailussa 17.6.2006. Videossa mukana myös Nauris Larmaniksen haastattelu (Latvia). Erityiskiitokset hänelle ja onnea Latvian joukkueelle hyvästä kisamenestyksestä. Kilpailun tulokset on nähtävillä Jyväskylän Pyöräilyseuran sivuilla

Tästä jaksosta eteenpäin Hessunkahvilan VidBitit tullaan lähettämään YouTuben kautta oman domainin suuren liikenteen ja pienten kaistarajoitusten takia. Videot eivät siis toistaiseksi ole ladattavissa iPod laitteisiin rss-syötteen kautta. Katsotaan miten jatkossa menee. Voit tilata videon kuitenkin tarvittaessa YouTuben kautta heidän palvelussaan tai katsella videon täällä. Pistähän kommenttia tähän postiin tai sähköpostilla…niin tai tuossa oikealla olevalla hienolla äänikommentointi systeemillä. Et tarvi mitään ohjelmia. Mikki riittää 🙂 Tämän palvelun tarjoaa MyChingo

Videon biisi JackDuff – Alibi http://mikseri.net/JackDuff

Same In English… 🙂
This is a HessunKahvila (Hessu’s Cafe) Video podcast number #4. This video is shot on Laajavuori DH competition (Finland) on 17th of June 2006. Special thanks to Nauris Larmanis from Latvia for the interview…and congrats for the good Latvian performance in the competition. Results can be seen here Please leave comments to this post here or send me e-mail. You can always also use the voice comment system, found in the right pane on this page (in courtesy of MyChingo). You don’t need any additional software on your machine. Just a mic 🙂

Music in the video by JackDuff – Alibi http://mikseri.net/JackDuff

Linkki videoon YouTubessa http://www.youtube.com/watch?v=ufdnmJLyCJw

2 thoughts on “HessunKahvila – VidBit #4”

  1. Comments to this video are warmly welcome 🙂

    Kommentit videoon ovat lämpimästi tervetulleita tänne 🙂

    Tai vielä parempaa…jätä ääni viesti. Or even better. Leave a voice comment with MyChingo on the right.

  2. And sorry!!! I reall am eating something in the beginning (when explaining where Im going in the car). Actually Im explaining that Im going to Laajavuori to shoot some serious Downhill biking 🙂

    Niin ja sorry…mää tosiaan syön jotain siinä kuvassa, kun ajelen Laajavuoreen…ei saa puhua ruoka suussa 🙂

Leave a Reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Related Post

HessunKahvila #88HessunKahvila #88

HessunKahvilan myöhäisessä toimituksessa ja epistolassa tälläerää mm. seuraavat aihekokonaisuudet. Pahoittelut podcastin myöhästymisestä. Parempi kuitenkin myöhään, kuin ei hyvin pitkälti silloinkaan. Yleismaailmallinen dimensio CowBell soi jälleen ja lumi pöllyää HeKan ulkohuone-studiossa.