HessunKahvila HessunKahvila HessunKahvila #17

HessunKahvila #17

HessunKahvilassa rokataan taas…takataan roos!

Haastattelussa Mäntän Elävän Musiikin Ry:n MELU:n puheenjohtaja ja puuhamies Jukka ”Kile” Kiiltomäki. Melun lisäksi puhutaan Mänttässä järjestettävästä RusinniemiRok tapahtumasta (29.7.2006). Lisätietoja tapahtumasta osoitteesta http://www.pekilorok.net/

Musiikkina tälläkertaa Metsäliitto Mäntän Konttori – Satayksitoista (www.metsalitto.com)

Metsäliitto rokkaa myös RusinniemiRokissa!

RokRok!!

4 thoughts on “HessunKahvila #17”

  1. Oliko taas syötteessä jotain vikaa kun Juice ei suostunut viimeisintä jaksoa lataamaan?

  2. Morjens

    Ja terveiset taalta Lontoon Applestoresta 🙂

    Fiidi on ollut viimeaikoina vahan sekaisin, koska Feedburner on sohlannut jotain paivityksiaan. Korjaan asian, kunhan tasta haslingilta ehdin. Pahoittelen ongelmaa. Toivottavasti se on jo korjaantunut Feedburnerin toimesta, kun luet tata.

  3. ..paanpa rikkoen nettihiljaisuuden ja palaan taas viestim(i)en ääreen..vähäksi aikaa. mutta kiitoksia uroteostasi, melu kiittää ja minä siinä sivussa! russarössä kajahtaa vkon päästä..

  4. RokRok!

    Hyvä kuulla Maukkaakin taasen. Onkin ollut radiohiljaisuutta. Raisua meininkiä vaan Russarööhön. Itse en valitettavasti pääse paikalle tuona päivänä (on Häät tuolloin, ei omat…). Mikäli kansan (ei Tapani, tai miksi ei hänkin) tarttuu nauhalle ääntä tai kuvaa ko. tapahtumasta, on kaikki materiaali aina tervetullutta HessunKahvilaan. User generated content nääs…

Leave a Reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Related Post

HessunKahvila #120HessunKahvila #120

Loistavan interaktiivisessa puhelintoivekonsertti-illassamme tänään hyperpitkä ympäristövartti ja paljon muuta. Puhelimet soivat ja kansat karkeloivat. Olipa täytteenä vähän tekniikkaakin. Tämä on jälleen kuultava, sillä tulihan se myös LIVEnä striimi.netissä. Tervetuloa kahville!

HessunKahvila #168HessunKahvila #168

Huomenta jälleen lumisesta Ateenasta! Paperikuppi kainaloon ja pelkääjän penkille. Tuossa on, ole hyvä. – Aamu alkaa aalla ja viherpiiperöllä jälleen – Lisäaineet ovat terveellisiä, PLIM – Lumihanki majailee pyörätiellä –

HessunKahvila #106HessunKahvila #106

Tämänkertaisessa HessunKahvilassa muistellaan menneitä. Sukellamme radioamatöiryden ytimeen, muistelemme 27 megahertsin taajuuksia ja esi-isien sosiaalista webbiä, joka ei ollut webissä. Keskustelemme jälleen myös livenä ja asynkronian harmoniassa kahvilan kävijöiden kanssa. Osuvatpa