HessunKahvila HessunKahvila HessunKahvila #24

HessunKahvila #24

Tässä jaksossa käsittelyssä mm. seuraavat kokonaisuudet ja THE DEEP PURPLE!!

Palauteloosteri
Ison-Jussin feed-raportti
Hannun posti podcasteista, taustamusasta ja musan tekijänoikeuksista (www.shsweb.fi)
Keski-Suomalainen tarinoi nettiradiosta (pieni asiavirhe mikseri.nettiin liittyen)
PowerGramo -Podcast/Skype -nauhoitus softa PC:lle (www.powergramo.com/)
Anonyymin palaute Hessun tietokoneen käyttövuosista…oliko niitä 30 vai vähemmän.
Virba kommentoi myös musiikin tekijänoikeuksia ja lataamista netistä
Myös lyhyt siemaus Windows-Mac keskusteluun …vielä
Podcast ja kaikki muu kiva onnistuu myös PCllä 🙂
Paulin palaute taustamusasta
Maukan palaute ja onnittelutuuban soitto
Pistäkää tarinoita Rusinniemi Rockista Kahvilan äänisysteemeihin!
www.pekilorok.net
Virban äänipalaute ja podcast aiheiset kysymykset johdattavat Podcast-osioon

Podcasting-sektori (johon sotkettu myös teknologia-, media- ja internet -osiot)

Kattavahkoa tarinaa libsynin käytöstä podcastissa (libsyn.com)
Syväluotaava kertomus myös feedburnerin käytöstä samaisessa touhussa (feedburner.com)
Tein inspiraatiopäissäni promon
HeKa ruuuuls (Tänks!)
HKSC #9 nauhoitukset meni aivan sotkuksi
Villi Aamuvuoren salaisuus selviää
Uusia vehkeitä beta vaiheessa (www.ubercaster.com)
United 93 oli ihan hyvä leffa (tietyin suodatuksin)
Tästä olis voinut puhua pidempäänkin, mutta satelliitti-ikkuna ei anna myöden
www.physics911.net/
http://www.united93movie.com/
Dokumentin tynkää aiheen tiimoilta löytyy Google Videosta. Kannattaa katsoa tämäkin, vaikka ennen elokuviin menoa.

Isoveli alkaa
Lost alkaa
Mikko on intiassa murmeli.wordpress.com
Mäkin patterit leimahtelee tuleen..auts

Pistäös jälleen palautetta. Skype, MyChingo ja e-mail. Tavat on monet. Ohjeet ohjelman lopussa.

Musiikkina tälläkertaa The Deep Purple – Girls Like That
(music.podshow.com)
Biisi löytyy yhtyeen uusimmalta ”Rapture Of The Deep” -levyltä.

5 thoughts on “HessunKahvila #24”

 1. Lisäänpä tähän vielä tämän feedburnerin ”virallisen selonteon” siitä, miten he laskevat keskimääräisen kuulijamäärän:

  (Lainaus feedburner.com -palvelusta)

  ”Subscribers” Explained

  Subscribers is an approximate measure of the number of individuals currently subscribed to your feed.
  How is it calculated?

  FeedBurner’s subscriber count is based on an approximation of how many times your feed has been requested in a 24-hour period. Subscribers is inferred from an analysis of the many different feed readers and aggregators that retrieve this feed daily. Subscribers is not computed for browsers and bots that access your feed.

  Subscribers is calculated by matching IP address and feed reader combinations, and then using our detailed understanding of the multitude of readers and aggregators and bots on the market to make additional inferences.
  How does it look?

  When you select a single day, it looks like this:

  This is the number of subscribers to your feed during that day. (It reflects a single point in time and should not be added to the number of subscribers for any other day.)

  When you select a date range (like “last 7 days” or “all time”), it looks like this:

  This is the average number of subscribers for all of the days selected. This number provides a general understanding of the size of your subscriber base over a time period.
  What if I’m confused?

  If you have questions or comments about Subscribers (or anything, really), visit our support forums or drop us a line. We’d love to hear from you!

 2. Tämä on kommentointia enemmänkin pariin uusimpaan S Corneriin:

  Huolimatta pätevistä mielipiteistänne monesta muusta tuotteesta ja palvelusta, niin herrat suotta mollaavat iPodin video-ominaisuutta.

  Pitkätkin filmit ovat sillä katsottavia eivätkä ne nyt niin paljon vie tilaa. Saahan niitä huitaistua helposti pois ja uusia tilalle. Myös tekstitykset näkyvät selvästi näytöltä. Kuva ja käyttöliittymä on niin hyvä että meidän perheen takapenkillä katsotaan leffoja (ja Vintage Tooncasteja) paljon mieluummin iPodin kuin PSP:n tai iBookin suuremmalta näytöltä. Lisäksi lentokäytössä iPodista on tullut meillä perheen suosikki.

  Lisäksi iPodin akun kestävyyttä leffakäytössä arvosteltiin, vaikka kellään SpeakersC:n ”asiantuntijoista” ei ole minuutinkaan kokemusta sen käyttämisestä. 60-gigaisessa mallissa on kaksi kertaa suurempi välimuisti, joten kiintolevy käy harvakseltaan. Siksi olenkin hankkinut perheen molemmat video-ominaisuuksin varustetut iPodit isommalla levyllä. Akku kestää pidempään kuin Nanomme kuvaesitystä pyörittäessään. Surkein akku on tähän mennessä ollut iPod Photossa, joka alkaakin olla lähinnä autolaturissa jatkuvasti. Paras akunkesto musiikkikäytössä on vieläkin tyttären Minissä (2nd Edition).

  Henrik on muuten oikeilla jäljillä miettiessään puhelimen käyttötarkoitusta. Vielä kun siirtyisit oikeaan maailmanmerkkiin käyttämästäsi kumisaappaasta. Jälkimmäinen itäblokin brändi kun ei osannut vielä tehdä niitä saappaitakaan silloin kun länsimainen puhelin jo auttoi Normandian maihinnousussa.

 3. Jahas, no niin, kiitoksia vain komeista synttärifanfaareista! Ne tosin pidettiin jo tammikuussa, mutta mikäpä sen mukavampaa kuin yllätystrumpetoinnit! Mutta jos tarkemmin katsot sitä edellistä palautettani, kirjoitin siinä meripäivistä (as in: Kotkan Meripäivät), en merkkipäivästä.. 😉 mutta mitäpä tuosta, yllätys oli hauska ja mieluinen!
  Happy landings!

 4. Terve Tony ja Maukka!

  Tony: Mielenkiintoista tietoa iPod käytöstä. Kiitos. Ehkä itse odottelen sitä uutta video iPodia lähinnä sen takia, etten osta vanhaa kun uusi on juuri tulossa…vai onko…no sitä ei tiedä. Mutta opportunistina (tai jotain) ehkä haluaisin näin menetellä. Olen kyllä räpläillyt noita nykyisiä video iPodeja itsekkin jonkin verran ja täytyy kyllä todeta (kuten taisin ohjelmassakin sanoa) että kuvanlaatu on todella hyvä. Oikein ihmetellä täytyy. Mutta se opportunity ostaa uusi… 🙂

  Maukka: Eh…kiitos ja anteeks. 🙂 Fanfaari päivässä pitää mielen virkeänä. Ajateltakoon vaikka näin. Olishan mun pitänyt muistaa/tietää se oikea ajankohta, mutta….vanha kunnon lukihäiriö iski päälle pahemman kerran, eikä muutakaan tajuntaa ollut siinä lennossa tarjolla. 🙂 Hehhee. No sitä sattuu, kun ei käytä hattuu.

  Tail winds vaan teillekkin!

  Niin ja I’m a folder. 🙂

 5. Kommentinjatketta kommenttiisi ”etten osta vanhaa kun uusi on juuri tulossa”. Täysin järkevää, jos on varma tieto tulevasta – mutta kelläpä sitä olisi? Tammikuussahan viimeksi viiiideo-iPodin piti tulla, mutta eipä näkynyt silloinkaan. Tuli ostettua sitten toinen 60-gigainen.

  Tarpeistahan kaikki lähtee. Sitä tietenkin voi ihmetellä mihin tarpeeseen meidän nelihenkisessä perheessä on jo 6 iPodia hankittu, vaikka olemme lähteneet liikkeelle vasta siitä 4. generaatiosta.

  Tarpeet määrittävät. Kelkkakin ostetaan silloin kun on lunta.

Leave a Reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Related Post

HessunKahvila #118HessunKahvila #118

Kahvilan lifestyle-iltamissa soitto soi ja rummut pärisevät. Kansa pulisee ja kupit kilisee. Totta kai monimutkaisessa monikanavalähetyksessä puhutaan perinteisesti sekavia ja sen lisäksi myöskin seuraavaa: Cajon soi kahvilassa ja täällä Retkiluistelua…retkiluistelua…