HessunKahvila HessunKahvila HessunKahvila #32 – Los säädöskokoelma!

HessunKahvila #32 – Los säädöskokoelma!

Yleisön pyynnöstä julkaisemme tämän uniikin taideteoksen, eli kohtalaisen kehnosti onnistuneen Heka kolmekakkosen. Kiitos kuuntelijallemme Jiille ohjelman hienosta alkujinglestä. Se toimii samalla disclaimerina ja varoituksen sanana mahdollisille uusille kuulijoille. Alla näkyvät ohjelma merkinnät ovat ne alkuperäiset, sunnuntaina kirjoitetut. Antakaahan jälleen palautteen ja tarinoiden virrata. Paikka sille löytyy jälleen kerran Paluukanavasta. Tere tulemast!

Shöynöytsit alkaa

Tervetuloa häslinkien partaalle ja säätöjen säätöön. Tässä jaksossa homma ei ihan mene putkeen. Ableton Live hukkasi taas jotain volume säätöjä (midi kirjekuori..)…DAMNED! Tämän lisäksi jakson masteri tuhoutui säätövaiheessa, joten korjausta ei voinut tehdä. Homma siis toimii, kuin Pendolinon vessa. No en vaan osaa käyttää ko. ohjelmaa. Siitähän se johtuu.

Kaikesta huolimatta epistolassamme tälläerää mm. seuraavat ihmeet

Palauteloosteri

Linux vs. Mac vs. Windows…keskustelu käy vilkkaana
Muutoinkin foorumi käy kierroksilla
Riston palautetta käydään läpi hieman

Teknologia Hektori

Google Analytics
Statcounter
Google Reader ei pelaa kunnolla Safarilla
Sumbleupon.com
www.allsp.com
digg.com
dailymotion.com

Podcasting sektori

Olikos tälläinen?
HeKa -foorumi toimii. Käy keskustelun tuoksinaan siellä
Web-kuuntelijoille tietoa, mistä jaksot löytyvät
Suositellaan RSS-tilausta

Loppuhyvin, kaikki hyvin. Palataan asiaan paremmalla onnella 🙂

Related Post

HessunKahvila #24HessunKahvila #24

Tässä jaksossa käsittelyssä mm. seuraavat kokonaisuudet ja THE DEEP PURPLE!! Palauteloosteri Ison-Jussin feed-raportti Hannun posti podcasteista, taustamusasta ja musan tekijänoikeuksista (www.shsweb.fi) Keski-Suomalainen tarinoi nettiradiosta (pieni asiavirhe mikseri.nettiin liittyen) PowerGramo -Podcast/Skype