HessunKahvila HessunKahvila HessunKahvila #32 – Los säädöskokoelma!

HessunKahvila #32 – Los säädöskokoelma!

Yleisön pyynnöstä julkaisemme tämän uniikin taideteoksen, eli kohtalaisen kehnosti onnistuneen Heka kolmekakkosen. Kiitos kuuntelijallemme Jiille ohjelman hienosta alkujinglestä. Se toimii samalla disclaimerina ja varoituksen sanana mahdollisille uusille kuulijoille. Alla näkyvät ohjelma merkinnät ovat ne alkuperäiset, sunnuntaina kirjoitetut. Antakaahan jälleen palautteen ja tarinoiden virrata. Paikka sille löytyy jälleen kerran Paluukanavasta. Tere tulemast!

Shöynöytsit alkaa

Tervetuloa häslinkien partaalle ja säätöjen säätöön. Tässä jaksossa homma ei ihan mene putkeen. Ableton Live hukkasi taas jotain volume säätöjä (midi kirjekuori..)…DAMNED! Tämän lisäksi jakson masteri tuhoutui säätövaiheessa, joten korjausta ei voinut tehdä. Homma siis toimii, kuin Pendolinon vessa. No en vaan osaa käyttää ko. ohjelmaa. Siitähän se johtuu.

Kaikesta huolimatta epistolassamme tälläerää mm. seuraavat ihmeet

Palauteloosteri

Linux vs. Mac vs. Windows…keskustelu käy vilkkaana
Muutoinkin foorumi käy kierroksilla
Riston palautetta käydään läpi hieman

Teknologia Hektori

Google Analytics
Statcounter
Google Reader ei pelaa kunnolla Safarilla
Sumbleupon.com
www.allsp.com
digg.com
dailymotion.com

Podcasting sektori

Olikos tälläinen?
HeKa -foorumi toimii. Käy keskustelun tuoksinaan siellä
Web-kuuntelijoille tietoa, mistä jaksot löytyvät
Suositellaan RSS-tilausta

Loppuhyvin, kaikki hyvin. Palataan asiaan paremmalla onnella 🙂

Related Post

HessunKahvila #175HessunKahvila #175

HeKan epistola meinaa olla HAM, mutta kaantyy kirjallisuusvartiksi (joka kestaa puolisen tuntia). Avainsana tanaan on Kindle Paperwhite. Immersion reading: http://youtu.be/gYsIvAwRLOA W​hispersync for voice: http://youtu.be/ujWsgmdal58 S​amuel L Jackson (3.06 kohdalta) http://youtu.be/aBmTtj-uzLQ

HessunKahvila #140HessunKahvila #140

Lyhyttä jaksoa lähdettiin tekemään, mutta 1,5 tuntia tuli tanakkaa asiaa. Puhelimet pirisevät ja kansaa lappaa ovista ja ikkunoista. HeKan yllätyksellisyys yllättää jo itsensä kahviloitsijankin… Ohjelmassa käsitellään tänään mm. seuraavat kokonaisuudet: