HessunKahvila HessunKahvila HessunKahvila #46 – SpeakersCorner #21

HessunKahvila #46 – SpeakersCorner #21

MACWORLD 2007 – KEYNOTE SPECIAL!

Tervetuloa SpeakersCornerin MacWorld 2007 Keynote spesiaaliin. Tänään kahvilassa on tarjolla henkeäsalpaavan vauhdikasta tarinaa ja viiltävää analyysiä vuoden 2007 merkittävimmästä Mac -tapahtumasta… ja tietenkin tuoreena n. 5 minuuttia tapahtuman päättymisen jälkeen.

Kuten tiedämme, kahvilan tarinat ja pulla ovat aina tuoreita. Ota siis mukava asento tuolissasi, tuuppaa kuulokkeet tiukasti päähän ja astu sisään Apple-maailman audio-ilotulitukseen. MacWorld 2007 on tullut kylään.

Mukana tarinoimassa

Jaakko ”Satellite repair Man” JiiKoo
Henrik (koskisuomi.tunk.org)
Hessu

Tarina jatkuu taasen paluukanavassa ja puhelimessa (03) 7411 8559 Let it FLOW!

Related Post

HessunKahvila #6HessunKahvila #6

Pääsiäisen pörinässä tapetilla seuraavat asiat. Palautelaari Palautetta on tullut mukavasti. Kiitos kaikille sitä lähettäneille. Lähetä lisää, sitä tarvitaan. Osoitteet ja yhteystiedot ohjelmassa 🙂 Ison Jussin äänipalaute – HessunKahvilassa on tasoa!

HessunKahvila #95HessunKahvila #95

Uudella huippunopealla streamline-julkaisutekniikalla julkaistu Podcast LIVE-lähetyksestä. Aiheesta lisää mm. paluukanavassa. Ohjelmamerkinnät (shownotes) täydentyvät myöhemmin. Tämä tapa mahdollistaa podcastin kuuntelun parhaalla mahdollisella vasteajalla. Aiheesta käytiin keskustelua striimi.net LIVE -lähetyksen jälkimainingeissa (ei