HessunKahvila HessunKahvila HessunKahvila #47 – SpeakersCorner #22 – RE-POST

HessunKahvila #47 – SpeakersCorner #22 – RE-POST

Opetuslapset jatkavat uurastamista jälleen, vaikka kahviloitsija itse on hairahtunut polulta. Vapahtajan sijaisena jälleen Koskisuomen Henrik, halusitte tai ette.

Astiastollamme:

Eihän siitä iPhonesta eroon tällä foorumilla pääse vielä aikoihin. Niinpä pistetään aihe poikki ja pinoon. On kritiikkiä, hehkutusta ja oikeusjuttuja.

Mutta iso käsittelemätön asia on kaikessa massiivisuudessaan ja tylsyydessään vasta päättynyt CES. Mielenkiintoa lähinnä herätti LG:n tuplaformaattisoittimet niin hyvässä kuin pahassa.

Myös HD-DVD/Blu-Ray-sota saa panelisteilta perusteellisen, mutta skeptisen analyysin. Jälleen kerran.

Open Source rintamalla puhuttaa edelleen Microsoftin ja Novellin yhteistyö, joka kylläkin tuntuu herättävän enemmän kysymyksiä kuin vastauksia. Asiakkaat ovat kuitenkin innoissaan. MS Officen ja Open Officen väliset tiedostomuodot hämmentävät.

Podcast-rintamalla tapahtuu kun iRiver adoptoi MyPodderin. Onko tämä se pitkään kaivattu näppärä podcast-ratkaisu windows-käyttäjille?

Keskustelemassa:
Henrik (http://koskisuomi.tunk.org/)
Risto (http://www.ubuntu-fi.org/)
Hannes
Jani (http://norttinurkkaus.tunk.org/)

Tarina jatkuu taasen paluukanavassa ja puhelimessa (03) 7411 8559

Related Post

HessunKahvila #127HessunKahvila #127

Tunnelmasta toiseen – Siinä tämänkertainen HessunKahvila pähkinän kuoressa. Asialistalla on tällä kerralla hyvin vakavaa ja sitten vähemmän vakavaa asiaa. Ailahtelevaisen erikoisen keitoksen teknologioineen päivineen teille hämmentää jälleen tuttu kahviloitsija. Väkeä

HessunKahvila #71HessunKahvila #71

HeKassa tulikuuman studion tummassa paahdossa ovat jälleen seuraavat tosiseikat tapetistossa. Seikkaperäiset shöynöytsit Kampeamalla liikenteeseen Viestit vilistävät ruudulla. Rock! Teknologiasektori N800 ja Skype, valtavan mahtavaa Muutkin hulluja, kuin Apple-ihmiset? http://www.ezmo.com/ Kaunis