HessunKahvila HessunKahvila HessunKahvila #47 – SpeakersCorner #22 – RE-POST

HessunKahvila #47 – SpeakersCorner #22 – RE-POST

Opetuslapset jatkavat uurastamista jälleen, vaikka kahviloitsija itse on hairahtunut polulta. Vapahtajan sijaisena jälleen Koskisuomen Henrik, halusitte tai ette.

Astiastollamme:

Eihän siitä iPhonesta eroon tällä foorumilla pääse vielä aikoihin. Niinpä pistetään aihe poikki ja pinoon. On kritiikkiä, hehkutusta ja oikeusjuttuja.

Mutta iso käsittelemätön asia on kaikessa massiivisuudessaan ja tylsyydessään vasta päättynyt CES. Mielenkiintoa lähinnä herätti LG:n tuplaformaattisoittimet niin hyvässä kuin pahassa.

Myös HD-DVD/Blu-Ray-sota saa panelisteilta perusteellisen, mutta skeptisen analyysin. Jälleen kerran.

Open Source rintamalla puhuttaa edelleen Microsoftin ja Novellin yhteistyö, joka kylläkin tuntuu herättävän enemmän kysymyksiä kuin vastauksia. Asiakkaat ovat kuitenkin innoissaan. MS Officen ja Open Officen väliset tiedostomuodot hämmentävät.

Podcast-rintamalla tapahtuu kun iRiver adoptoi MyPodderin. Onko tämä se pitkään kaivattu näppärä podcast-ratkaisu windows-käyttäjille?

Keskustelemassa:
Henrik (http://koskisuomi.tunk.org/)
Risto (http://www.ubuntu-fi.org/)
Hannes
Jani (http://norttinurkkaus.tunk.org/)

Tarina jatkuu taasen paluukanavassa ja puhelimessa (03) 7411 8559

Related Post

HessunKahvila #123HessunKahvila #123

Ensin venyi toteutus, sitten venyi toimitus. Tässä se kuitenkin nyt vihdoinkin on! HessunKahvilan etukäteislegendaarinen paluuspektaakkeli. Pitkä oli loma, mutta pidempi on ohjelma. Tuntikakskyt ja risat mennään, vauhtia ja kummia tilanteita

HessunKahvila #92HessunKahvila #92

Pääsiäisen humussa käsittelemme seuraavia asioita Aika hiljaista Flickr kuvia heka91 ja heka92 Paluukanavaan kurkistellaan HeKan pitäisi löytyä Nokia Podcasting -directorystä. Striimi.net löytyy Nokian Internet Radio -listalta 1 vai 2 gadgettia?