HessunKahvila HessunKahvila HessunKahvila – VidBit #8 Porvoon_Levymessut

HessunKahvila – VidBit #8 Porvoon_Levymessut

Web2.0 -matka Porvoon Levymessuille, tutun juontajan parissa. Ollos hyvös.

Related Post

HessunKahvila #131HessunKahvila #131

HeKan vauhtipyörä rullaa ja LIVE lähetys on vain näköradio. Kuumaakin kuumemmassa syksyn illassa epistola näyttää tällä kertaa tältä: Mesenaatteja tulee lisää!! YAY! BaseBalls rulettaa www.thebaseballs.com Mänttä-Vilppula hakee kaupunginjohtajaa, hae tästä

HessunKahvila #83HessunKahvila #83

HessunKahvilan vauhti-illassa tarjolla kahvin ja paakkelsin ohella myös seuraavat tarinat HeKan viikon safkana Sitruuna-Pesto-Tagliatelle (Kuva, Ohje) Teknologiasektori Digita neuvottelee – Kännykkä-tv velloo seisovassa vedessä, avaukset vasta keväällä http://jaiku.com/channel/some Google jakaa