HessunKahvila HessunKahvila HessunKahvila #54 – SpeakersCorner #25

HessunKahvila #54 – SpeakersCorner #25

SpeakersCornerin luova tauko on pidetty ja sen myötä puhaltavat myös uudet tuulet.

Tämä on HessunKahvilan SpeakersCornerin viimeinen jakso. Ohjelmassa muistellaan menneitä ja luodaan katsetta tulevaisuuteen. Suurkiitokset kaikille ohjelmaan osallistuneille siitä valtavasta panoksesta, jonka olette SpeakersCornerin kehittämiseksi antaneet.

Cornerin ystäville kerrottakoon, että ohjelma jatkuu uudessa osoitteessa ja uudella nimellä. On aika uudistua. HessunKahvila sen sijaan jatkaa normaalia puksuttamistaan tässä osoitteessa vanhaan tuttuun tapaan. Kuin espressokone, höyryää ohjelma jatkossakin tässä osoitteessa.

SpeakersCornerin uusi koti löytyy Radio Koskisuomen Podcast -verkostosta, josta löytyy myös ohjelman uusi RSS-syöte. Tervetuloa mukaan uuteen ja uudistuneeseen PuhujainKulmaan.

Tarina jatkuu jälleen tuttuun tapaan paluukanavassa ja puhelimessa (03) 7411 8559. Annahan taasen äänesi kuulua.

1 thought on “HessunKahvila #54 – SpeakersCorner #25”

Comments are closed.

Related Post

HessunKahvila #172HessunKahvila #172

Luomu-Podcast Setuppi Mersu-Puhelin vuodatus (Ping@Nokia) WWDC2012 Audiokir​jat Palautteet Polar H7 (Ping @sportstracker) [podcast]http://podcast.hessujarvinen.com/wp-content/podcasts/3e518d6c278b97e679249575408ecb38c962cc3e0353ba89c.mp3[/podcast] Listen or Download