HessunKahvila HessunKahvila HessunKahvila #64 – UnPlugged1

HessunKahvila #64 – UnPlugged1

Testing…testing…123. Täällä HessunKahvila, kuuleeko atmosfääri?

Tämä on HessunKahvilan uuden media-sosiaalisen UnPlugged -osion ensimmäinen testilähetys. Uudet tuotantotekniikat ovat myös testin alla, joten elämme mielenkiintoisia aikoja. Tärkeintä on kuitenkin kommunikaatio ja kahvi. Siksihän tämäkin ilmentymä on. Tsekkaa meininki ja anna palautettasi paluukanavassa, MyChingossa, Puhelimessa tai sähköpostissa.

03-74118559 Anna soittaa!

Peeäs. Ohjelma on jakelussa vain fiidissä, teknisistä säädöistä johtuen.

Related Post

HessunKahvila #98HessunKahvila #98

Tänään ollaan tienpäällä. Tai oikeammin Jyväskylän paikallisradion syntysijoilla. Uusia aaltoja kokeillaan ja säätöä viritellään. Keskustelu käy myös tuttuun tapaan vilkkaana. Astuhan puotiin, ota kuppi kahvia ja let it flow… Tarkemmat

HessunKahvila #22HessunKahvila #22

Suuri palaute- ja podcastjakso Tervetuloa jälleen perinteiseen HessunKahvilaan. Ohjelmat saapuvat nykyään Ameriikasta, missä kaista on leveää ja levyt laajoja. Kyllä nyt kelpaa. Palaute-loosteri Podcastin ja blogin kommentointi edelleen erittäin suotavaa