HessunKahvila HessunKahvila HessunKahvilan kansanradio – SoftaCorner #3

HessunKahvilan kansanradio – SoftaCorner #3

HessunKahvilan propellipipohattu-testiosastolla tutkitaan uutena alueena kansanradion mahdollisuuksia ja toimintaa. Täten julkaisemme HeKan kuuntelijan Happosateen uusimman ohjelmasegmentin omana ohjelmanaan HessunKahvilan syötteessä. Olkaatten niin hyvät ja astukaa peremmälle. Kahvilassa on tänään kansanradiotuokio.

Ohjelmamerkinnät

Esittelyssä tälläkertaa salasanojen hallintaohjelma 1Passwd
Mailia Hapolle uusista softista happo1472583@gmail.com

Palautteet myös Paluukanavaan Tai puhelimeen 03 7411 8559

Related Post

HessunKahvila #168HessunKahvila #168

Huomenta jälleen lumisesta Ateenasta! Paperikuppi kainaloon ja pelkääjän penkille. Tuossa on, ole hyvä. – Aamu alkaa aalla ja viherpiiperöllä jälleen – Lisäaineet ovat terveellisiä, PLIM – Lumihanki majailee pyörätiellä –

HessunKahvila – VidBit #3HessunKahvila – VidBit #3

Tässäpä tämä HessunKahvilassakin mainittu mielenkiintoinen traileri uudesta Amerikkalaisesta sotaelokuvasta, joka on Mänttäläistä tuotantoa. Leffan nimi on Pelastaako sotamies Raijan? Elokuva on Viitalanniemen Filmistudioiden tuotantoa ja leffan pitäisi valmistua lähiaikoina. Sen