HessunKahvila HessunKahvila HessunKahvila #69 – UnPlugged #3

HessunKahvila #69 – UnPlugged #3

Tämänkertainen kompakti rautaisannoksemme sisältää kesäistä hehkua, hyvää fiilistä, visioita sekä kuulumisia niin Kahvilan liepeiltä, kuin muualtakin maailmasta. Toisin sanoen: Koko maailma about 10 minuutissa. Tämä jakso soveltuu eritoten nautittavaksi työmatkalla. Ollos hyvös… niin ja pullat on sitten siinä oikealla. Tiskin päässä, kuten aina.

Anna äänesi kuulua 03 7411 8559 tai MyChingo tai Paluukanava tai sähköpostitoimisto. You name it. Sä nimeät sen. Niin ja JUHANNUSTA, HYVÄÄ!!!

Related Post

HessunKahvila #79 (RE-Post)HessunKahvila #79 (RE-Post)

HessunKahvilan soittorasiamaisen atmosfäärin käsittelyssä tänään jälleen monimuotoista tarinaa. Ollos siis tervetullut! Teknologiasektori Ubuntu 7.10 ”Gutsy Gibbon” Leopardi loikkaa Led Zeppelin tulossa digitaaliseen jakeluun vihdoinkin Robotista aviopuoliso iTunes+ musan hinta putoamassa