HessunKahvila HessunKahvila HessunKahvila – Testi 1

HessunKahvila – Testi 1

Ja testailu eikun jatkuu.

Tällä kertaa massiivisessa testinumerossamme aiheena on äänipodcastin julkaiseminen omassa podcast -syötteessä, mutta käyttäen Podshow -julkaisualustaa. Ohjelma on myös tuotettu PC -ympäristössä toimivalla CastBlaster -ohjelmalla, jonka ilmaisen kokeiluversion voit ladata osoitteesta www.castblaster.com. Ilmaisella versiolla voit tehdä 10 minuutin mittaisia nauhtoituksia tässä kuulemaasi tyyliin. Muutaman kympin hintaisen lisenssin ostamalla äänitysrajoitus poistuu. Suosittelen lämpimästi. Mac-velhoille saman tyyppinen, hieno, tuotantoyksikkö löytyy osoitteesta www.ubercaster.com

Nyt ei sitten muuta kuin mukava asento ja kahvilan sohvalle. Remontti on vielä vähän vaiheessa ja sen kuulee, mutta testikahvithan se on aina ensin juotava, joten Kippis ja kulaus! Tervetuloa jälleen tuttuun kyytiin!

Vaikka testissä ollaankin, ja ehkä juuri erityisesti sen takia, testiohjelmille (Video / Audio) löytyy oma kolosensa HeKa Foorumeilta tässä. Puhelimen, Skypen tai MyChingon kautta jätetyt palautteet, kommentit ja tarinat ovat aina ja iankaikkisesti äärimmäisen tervetulleita. Olkoon siis juhla, jätä siis tarinasi lootaan.

SOITA / CALL: +358-3-7411 8559 tai 03 – 7411 8559

Related Post