HessunKahvila HessunKahvila HessunKahvila #74 – jatko-osa

HessunKahvila #74 – jatko-osa

Internetin putkitukko selvisi ja postilaatikkooni kolahti valtavan mediakohun saattelemana Pörnin BB-speciaali-erikoislähetys. Mahtavaa! Tämä ohjelmapätkä oli tarkoitus olla siis jo osana lähetystä eilen livessä, mutta parempi myöhään, kuin ei silloinkaan. Tässä siis näin jälkikäteen koko BB-viimeviikko lähes viidessä minuutissa, olkaatten niin hyvät.

Paluukanava, puhelin, Skype ja muut metodit päivystävät tämänkin asian suhteen normaalisti. Pistäkääpä siis tarinoiden.

Puhelin: 03 – 7411 8559 tai +358 3 7411 8559

Related Post

HessunKahvila #132HessunKahvila #132

Video-radio-podcast-striimi härdellissä tällä kertaa vaikkahan ja mitä… Kahvila oli myös LIVEnä videossa, joka tallettui oheen…WOW! Bambuser rules ok! Striimi.netin kuulumiset ja kehitys Uusi Mesenaatti: Jarno! Kiitos ja kumarrus!! Google Wave

HessunKahvila #100HessunKahvila #100

HessunKahvila is back! Ylipitkä yliäänijakso aloittaa 3. tuotantokauden kunnon jymäyksellä. Sadas juhlajakso ja takuuvarma härdellilähetys puhaltavat pölyt pois kansamme podcastruuduilta ja soittimista. Kahvilan kupit kilisevät, soitto soi ja väkeä lappaa