HessunKahvila HessunKahvila HeKaTV – Making_Of_#75 (RE-Post)

HeKaTV – Making_Of_#75 (RE-Post)

HeKaTV -REALITY on täällä! Tervetuloa kanavalle.

Tälläkertaa ohjelmassa on HessunKahvilan jakson numero #75 nauhoitusten tarina ja huima todellisuus. Kuinkas kaikki sitten oikein kävikään? Mitkä olivat syyt, entä seuraukset? Sukella siis oitis HessunKahvilan backstagelle ja hurista HeKa -mopedilla tulevaisuuteen. Se on nimittäin kokolailla näillä kulmilla.

Paluukanava pulppuaa myös tämän jakson tiimoilta. Tämän lisäksi myös HeKan päivystävä puhelin +358-3-7411 8559 ja HeKa -posti ottavat vastaan kuulijain aivoituksia. Let it flow!

Ps. Mikäli tilaat HessunKahvilan syötteestä vain sen viimeisintä jaksoa, huomioithan myös eilen julkaistun jakson HessunKahvila #80.

Related Post

HessunKahvila #6HessunKahvila #6

Pääsiäisen pörinässä tapetilla seuraavat asiat. Palautelaari Palautetta on tullut mukavasti. Kiitos kaikille sitä lähettäneille. Lähetä lisää, sitä tarvitaan. Osoitteet ja yhteystiedot ohjelmassa 🙂 Ison Jussin äänipalaute – HessunKahvilassa on tasoa!

HessunKahvila #120HessunKahvila #120

Loistavan interaktiivisessa puhelintoivekonsertti-illassamme tänään hyperpitkä ympäristövartti ja paljon muuta. Puhelimet soivat ja kansat karkeloivat. Olipa täytteenä vähän tekniikkaakin. Tämä on jälleen kuultava, sillä tulihan se myös LIVEnä striimi.netissä. Tervetuloa kahville!

HessunKahvila #26HessunKahvila #26

Tämänkertaisen lähetyksemme aiheita Naurispaja -podcast täyttää vuosia Mo cowbell!! HK Promo soinut siellä ja täällä. Lähetetty myös Radio Jyväskylään www.radioverso.org Uusi Kompura testissä (Presonus BlueMax) Kuulostan Pertti Salovaaralta… Palauteloosteri Loosteri