HessunKahvila HessunKahvila HessunKahvila #95

HessunKahvila #95

Uudella huippunopealla streamline-julkaisutekniikalla julkaistu Podcast LIVE-lähetyksestä. Aiheesta lisää mm. paluukanavassa. Ohjelmamerkinnät (shownotes) täydentyvät myöhemmin. Tämä tapa mahdollistaa podcastin kuuntelun parhaalla mahdollisella vasteajalla.

Aiheesta käytiin keskustelua striimi.net LIVE -lähetyksen jälkimainingeissa (ei kuulu valitettavasti podcast-versiossa). Tuossa keskustelussa nousi esiin myös AIVAN LOISTAVA idea kollektiivisesta Wiki-tyyppisestä shownotes julkaisusta. Tälläkin jaksolla saattaa myöhemmin olla sellaiset shownotesit.

Meanwhile…ohjelma on tässä. Olkaa hyvä.

Soita koska tahansa / Call any time! +358-3-7411 8559 tai käy paluukanavassa. Haluan kuulla ajatuksiasi esim. tästä uudesta podcastien julkaisutavasta.

Musiikki
The Marauders – Kill Pop Radio
The Paul Collins Beat – All Over The World
880 South – C20H25N3o

Related Post

HessunKahvila #128HessunKahvila #128

Tunti täyttä tyrää! Mahtava meno ja tiukka mochaccino. Tervetuloa jälleen kyytiin. Ohjelmassa tänään jotain tälläistä: Lapsuus, veneily ja Keurusselkä Historian kaipuu, nykytila ja elämän eri tasot Liikunnan harrastus ja sen