HessunKahvila HessunKahvila HessunKahvila #97

HessunKahvila #97

HeKan vauhti-illassa jälleen tarjolla yhtä ja toista. Paluu perinteiseen studiosetuppiin kiihdyttää kahvilan jälleen exponenttiaaliseen lentoon. Tarinaa isketään GPS -laitteista, Veneistä, tekniikasta. Tervetuloa auringonpaisteiseen Jyväskylään, auditiiviselle tulevaisuusmatkalle.

Mahdolliset tarkemmat shownotesit ja keskustelut ohjelman tiimoilta käydään foorumilla. Myös IRCnetin #striimi.net -kanava surisee vastaanottimissa. Tervetuloa!

Musiikki
Jaya The Cat – Thank You Reggae
E.M.P – Mystery
Nick Cave And The Bad Seeds – Bring It On

Related Post

HessunKahvila #202HessunKahvila #202

Aamun huminassa ainakin seuraavia lähetelajeja SDR ja HAM radio horinaa DXPATROL IC-7300 DX-kuuntelu Muisiinpanot ja tekemisen sietämätön keveys iPad Pro ja Apple-pensseli Apple Watch 2 Mekaaniset kellot Se peruutustutka on