HessunKahvila HessunKahvila HessunKahvila #98

HessunKahvila #98

Tänään ollaan tienpäällä. Tai oikeammin Jyväskylän paikallisradion syntysijoilla. Uusia aaltoja kokeillaan ja säätöä viritellään. Keskustelu käy myös tuttuun tapaan vilkkaana. Astuhan puotiin, ota kuppi kahvia ja let it flow…

Tarkemmat shownotesit ja tarinan isku täällä

Soita koska tahansa 03 – 7411 8559 eläkä hyvä ihiminen unoha MyChingoakaan…

Musiikkina tänään
The Matches – Paper Cut Skin
Sybian – Human Friend (HessunKahvilan kesän 2008 PowaPlay suosikki #1)
Men Without Pants – And Girls They Go

Related Post

HessunKahvila #119HessunKahvila #119

Ulkohuone-studion lämmössä hehkuu jälleen putkivahvistin. Tunnelma on odottavan kesäinen. Käsitelläänpä ohjelmassa myös aiheita monia. Puhelimet soivat ja viestit viuhuvat, perinteiseen tyyliin. Sanoilla sanoen: soitto soi ja kupit kilisee. Tervetuloa kyytiin!

HessunKahvila #158 (Radio/TV)HessunKahvila #158 (Radio/TV)

HeKan vauhti-ilta pärähtää käyntiin hyper-epistolan saattelemana ja podcastin ystävätkin pääsevät maistamaan LIVEn vetreyttämää alkuverryttelyä. Kahvilan ilta on jälleen täynnä teknologiaa, kuulumisia, radioamatööriyttä ja miksei -ammattilaisuuttakin. Paluukanava hohkaa punaisena ja Lateksia