HessunKahvila HessunKahvila HessunKahvila #99 – Hyvää Kesää!

HessunKahvila #99 – Hyvää Kesää!

HeKan #99 pläjähtää, kuin pläjähtääkin eetteriin..ja vauhdilla jälleen. Ohjelman sisältötiedot (show notes) ja kaikki keskustelut jälleen foorumilla. Voit myös soittaa koska tahansa numeroon 03 -7411 8559 ja jättää viestiä kahvilaan. Muista myös hessunkahvila.comissa käytettävissä oleva MyChingo -palvelu.

Hyvää Kesää!!

Related Post

HessunKahvila #12HessunKahvila #12

Hard Rock Hallelujah!! Raju meininki ja Lordille sekä koko Suomelle valtaisat onnittelu pärskäykset täältä kahvilan ovelta! Kyllä lähtee! Tällä kertaa meiningeissä muun muassa seuraavaa settiä Podcasting osiossa Uusia suomalaisia podcasteja

HessunKahvila #100HessunKahvila #100

HessunKahvila is back! Ylipitkä yliäänijakso aloittaa 3. tuotantokauden kunnon jymäyksellä. Sadas juhlajakso ja takuuvarma härdellilähetys puhaltavat pölyt pois kansamme podcastruuduilta ja soittimista. Kahvilan kupit kilisevät, soitto soi ja väkeä lappaa