HessunKahvila HessunKahvila HeKa Lite – Mietteita mobiilista

HeKa Lite – Mietteita mobiilista

HeKa Mobilessa pohditaan mobiilijulkaisua ja uusia podcast ideoita heitellaan.

Mobile post sent by hessuj using Utterzreply-count Replies.  mp3

Related Post

HessunKahvila #11HessunKahvila #11

HIIHOO!!! Maailman-sensaatio ja ensi-ilta on täällä! Tämä on HessunKahvilan #11 jakso ja MAAILMAN ENSIMMÄINEN suomenkielinen podcast, joka on tehty pyörän selässä. Räkää..hikeä ja kummia juttuja…Ei tästä voi enempää kertoa. Tämä

HessunKahvila #22HessunKahvila #22

Suuri palaute- ja podcastjakso Tervetuloa jälleen perinteiseen HessunKahvilaan. Ohjelmat saapuvat nykyään Ameriikasta, missä kaista on leveää ja levyt laajoja. Kyllä nyt kelpaa. Palaute-loosteri Podcastin ja blogin kommentointi edelleen erittäin suotavaa