HessunKahvila HessunKahvila HessunKahvila #101

HessunKahvila #101

HessunKahvilan suuri BeatBox-teknologiailta ja hyper-härdellilähetys on jälleen täällä. Auringossa kylpevä Jyväskylä on kaunis ja asiaa on jälleen runsaasti. Tämän kertaisen HessunKahvilan Sinulle tarjoaa TVKaista.fi. Rekisteröidy ilmaiseen 2 viikon kokeilujaksoon täällä. Muista myös muut HessunKahvilan kuuntelijatarjoukset. Alennuskoodi heka (tulee automaattisesti em. rekisteröitymislinkistä)

Ohjelman sisältö, kommentit ja keskustelut jälleen suomipod.info -foorumilla.

Soita koska tahansa 03 – 7411 8559 tai skypellä hessunkahvila.

Muista myös drop.io/hessunkahvila

Related Post

HessunKahvila #202HessunKahvila #202

Aamun huminassa ainakin seuraavia lähetelajeja SDR ja HAM radio horinaa DXPATROL IC-7300 DX-kuuntelu Muisiinpanot ja tekemisen sietämätön keveys iPad Pro ja Apple-pensseli Apple Watch 2 Mekaaniset kellot Se peruutustutka on

HessunKahvila #183HessunKahvila #183

Kahvila tulee jälleen yllätyksenä kuin faksi ministerille. Tällä kertaa ollaan kuntoilun hengessä Loopissa ja muistellaan menneitä. Puhutaanpa paljon myös muutakin. Tervetuloa jälleen kyytiin! Ota kuppi kaapista ja käy kuulolle. Palauteloosteri