HessunKahvila HessunKahvila HessunKahvila #106

HessunKahvila #106

Tämänkertaisessa HessunKahvilassa muistellaan menneitä. Sukellamme radioamatöiryden ytimeen, muistelemme 27 megahertsin taajuuksia ja esi-isien sosiaalista webbiä, joka ei ollut webissä. Keskustelemme jälleen myös livenä ja asynkronian harmoniassa kahvilan kävijöiden kanssa. Osuvatpa askeleemme myös ammatti ja amatööri -radiotoimittamisenkin tielle. Lopputulos: Radion ammattilainen, varo podcasteja! 🙂

Ainiin…urheilun lisäksi keskustelemme tänään myös Nokia Tubesta, Androidista, Microsoftin pilvihommista, Applesta ja muutamasta muusta ajankohtaisuudesta.

Vauhtia, hyvää musiikkia ja kummia juttuja on siis jälleen kerran tarjolla. Osallistu tarinaan (ohjeet ohjelmassa). Voit soittaa koska tahansa 03 – 7411 8559 tai skypellä (hessunkahvila). Suomipod.infon paluukanava on myös käytössäsi.

Jakson musiikki
Muscle Car – Sandra Sully
EMAR – Salaam Club Mix
Boy George – Yes We Can

1 thought on “HessunKahvila #106”

Comments are closed.

Related Post