HessunKahvila HessunKahvila HessunKahvila #107 (P-E-R-J-A-N-T-A-I)

HessunKahvila #107 (P-E-R-J-A-N-T-A-I)

Kahvilan etukäteislegendaarisesti kavitoivassa hyperventilaatiojaksossa vauhti on hurjaa ja parallaksit vääristyvät. Tämä on kokeellis-induktiivisempaakin kokeellisempi ja siksi äärimmäisen kuunneltava jakso. Niin ja puhutaanhan tässä asiaakin. Mm. radioamatööriys nostaa jälleen päätään. Kuuntelijoiden asynkroninen keskusteluvirta rullaa myöskin.

Tunnin härdelliputki on siis jälleen tarjolla. Perjantaina ei jaksa kirjoittaa pidempiä shownoteseitakaan…tämä on vaan kuultava. 🙂 Sen verran on kuitenkin sanottava, että pieni palanen aktuellia historiaa auditiivisessa muodossa on kuitenkin tarjolla…ja minikannettavat ja…ja…..

Musiikki
Black Mama Highway – Kebab From Switzerland
Ruma Hippi – Nettiaddikti
Shannon Hurley – Overboard

Muista myös suomipod.info -foorumin paluukanava. Voit myös soittaa koska tahansa +358-3-7411 8559.

Audiotiedoston ”cover art” by Menijo. Tsänks!

Muista myös HeKa -kalenteri ja pysyt ajantasalla.

Related Post