HessunKahvila HessunKahvila HessunKahvila #108

HessunKahvila #108

Applen nopea toiminta power brickin kanssa aiheutti hämmennyksen ja luovuuden puuskan. Luovuus purkautui jälleen kokeellis-induktiivisen ad-hock härdellin muodossa. Tämä on jakso, jota ei alunperin pitänyt tehdä, mutta tehtiin kuitenkin. Keräilyharvinaisuus on siis kyseessä.

Jaksossa käsitellään läpileikkaus uutistilanteesta, MacBook Pro sekä mm. uffomiehen oudot kuulokkeet. Myös HeKan historian kurssi jatkuu ja hyvää musiikkia kuullaan. Aikamoinen möjäys ollakseen niinkin kelpo setti.

Musiikkina tässä jaksossa:
Questa – Fools
Black Mama Highway – Kebab From Switzerland
Metsäliitto Mäntän Konttori – Hän tulee takaisin

Related Post

HessunKahvila #163HessunKahvila #163

Aamun take awayssä tällä erää käsittelyssä mm. seuraavat: Talvi tulee ja renkaat vaihtuvat silmissä Elämä saaristossa -osiossamme käsitellään mm: Lehtisaaren legendaarinen silta ja sen restaurointi (Säynätsalo Wikipedia) Venekatos ja luiska

HessunKahvila #216HessunKahvila #216

Helleaallon myötäilemässä epistolassa tänään: – Polar Vantage V ja ekosysteemi pelittää – Storytell ja Sinuhe Egyptiläinen Pistä palautetta: hessunkahvila at gmail piste com, siellä se loosteri on. Myös kommentointi, ”laikkaus”