HessunKahvila HessunKahvila HessunKahvila #112

HessunKahvila #112

Huhuu! Yllättäen, kuin salami kirkkaalta taivaalta, putoaa jälleen HessunKahvila tajuntaanne. Eihän sitä tänään pitänyt tulla?! Ei niin! Random -pujottelun erikois-lähetyksessä soitetaan tänään kolme kipaletta outoa musiikkia, lauletaan onnittelulaulua äidille sekä puhutaan Nokiasta, viNestä ja sen sellaisesta.

Ohjelmassa käsitellään paljon myös palauteasiaa. On ääntä, blogipostausta ja vaikka mitä. Vaikka kanavien typistäminen kiellettiin jo 1980 -luvulla, näyttää se edelleenkin tuottavan tulosta. Palautekanavien karsiminen on aiheuttanut jälleen tulvaa palauteosaston postilaatikoissa. Kiitos siitä Teille!

Kuunteleos siis tälläkin kertaa HeKan puolituntinen. Kilauta kaverille ja HeKaan. Se on joulukin kohta ovella. Ennen joulua tulossa vielä kenties yksi jakso.

Ohjelman linkit:
andreavascellari.com
Nokia viNe
Kansalaismediakatsaus / Yle
Le Web
Web 2.0 Expo
Tuttimiehet -podcast
Marikoo

Musiikkina tässä jaksossa:
Ensimmäiset Kolme Merkkiä

This program is produced partly in english..Greetings to Andrea!

Jakson palautteet/tarinat/kommentit/kaikki… blogiin tai puhelimella koska tahansa 03 – 7411 8559

striimi.net – paras kuunnella

2 thoughts on “HessunKahvila #112”

 1. Moi vaan!

  Hyvin mahdollista, että se olin minä: nimittäin tuolloin 3. joulukuuta olin siellä Nordean kulmilla päiväsaikaan 🙂 En tosin huomannut, että kukaan olisi päälleni yrittänyt peruuttaa, mutta se voi johtua siitä, ettei huomiokykyni liikenteessä muutenkaan ole kovin hyvä (eli saatan erehdyksessä harppoa autojen alle…)

  Kiitti terkuista: mutta voiko tähän nyt laittaa, että törmäillään jatkossakin? 😉

 2. Thanks for the kind words Hessu.

  I’m still on tour across Europe until mind January, so I still have an intense period ahead..but that’s part of the game 😉

  About the videos: Yes. It takes a lot of time and especially energy to create, arrange meeting with my friends and guests, produce record, edit, release (you know how ’heavy’ id video..hehh 😉 ).
  But I’ve been doing it for a long time so now I can get it done pretty fast.

  Keep on rocking Hessu!

  Andrea

Leave a Reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Related Post

HessunKahvila #28HessunKahvila #28

Raaka ja vapaasti liusuva LIVE -podcastimme käsittelee tälläerää mm. Livepulaus Teatteria Golffia Live hössötystä iPod tuli ja fiilikset korkeita Video Podcasting Dignation -video podcast rules OK. Palautteita loosterissaan myös YouTube

HessunKahvila #167HessunKahvila #167

Aamun epistola valkenee jo pitenevässä päivässä Jyväskylän lumisilla teillä seuraavasti: – Lumia 800 in einen Kafe zu haben müssen gehen jetzt! 🙂 – Pyöräilystä, kuntoilluusiosta ja treenaamisesta – HAM -setuppi