HessunKahvila HessunKahvila HessunKahvila #116

HessunKahvila #116

HeKan pläjäyksessä tällä kertaa mukana:

Retkiluistelu -fiilistelyä ja vapaalaskua jäällä
Steve Jobsin tilanne ja sen vaikutukset (Gizmodossa ollut juttu ja video)
Linkit viuhuvat HeKan Floobs -kanavalle (tinyurl.com/hekafloobs)
Ubuntun kehittäjäviikko 19.1.-23.1
Apple iPhone hinnoittelu kuulostaa vihdoinkin järkevämmältä
Nokia Sports Tracker tarinaa
Tarinaa urheilusta ja tekniikasta riittää tälläkin erää
Taloustilanne vaikuttaa jättiläiseenkin…Google irtisanoo rekrytoijia
Google ja Jaiku
www.zinio.com

Musiikki
Brother Love – SoccerGirl
Dj Com – T7
JackDuff – Apple Trees

2 thoughts on “HessunKahvila #116”

  1. Puhuit tossa 116 jaksossa Nokia Sports Trackerista ja päivittelit kun softaa ei ole saatavana iPhonelle. Muistuttaisin kuitenkin Apple ja Nike aivan loistavasta palvelusta….. nimittäin http://www.nikeplus.com. Loistava yhteisöllinen palvelu kaikille niille jotka omistavat iPod nanon tai uuden Touchin. Nanon perään tuikataan vaan pieni palikka (touchissa sisäänrakennettu) ja kenkään sujautetaan lähetinpalikka. Sitten vaan lenkille ja ipodisi mittää vauhdin ja matkan. Netissä voisitte haastaa kaverit tai itsensä erinlaisiin challengeihin. Ainoa miinus tossa on se että iPod nano tai touch ei sisällä GPS:sää joten reittiä se ei piirrä kartalle. Tosin palvelussa on kuitenkin itse mahdollisuus piirtää lenkki kartalle ja tallentaa se. Sieltä löytyy myös paljon muuta haskaa joten kannattaa tutustua.

  2. Nonii… Rupesin tässä vähän tutkimaan iPhonelle tarkoitettua tarjontaa ja lyösinkin kaksi ihan mielenkiintoista softaa. Mikä parasta molemmat ilmaisia. RunKeeper ja Fitnio trackkäävät matkan juostessa tai pyöräillessä ja piirtävät reitin kartalle(google maps). Molemmat näyttävät myös ajan, matkan, vauhdin ja keskinopeuden. Fitnio näyttää myös kulutetut kalorit. Kumpaakaan en ole vielä päässyt testaamaan juoksulenkillä, mutta testiin lähtevät heti kun polvi kkestää taas jouksemista.

    http://www.runkeeper.com
    http://www.fitnio.com

    Tossa vielä juttua molemmista.
    http://lifehacker.com/5061138/roll-your-own-nike%252B-iphone-for-free

Leave a Reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Related Post

HessunKahvila #168HessunKahvila #168

Huomenta jälleen lumisesta Ateenasta! Paperikuppi kainaloon ja pelkääjän penkille. Tuossa on, ole hyvä. – Aamu alkaa aalla ja viherpiiperöllä jälleen – Lisäaineet ovat terveellisiä, PLIM – Lumihanki majailee pyörätiellä –