HessunKahvila HessunKahvila HessunKahvila #122

HessunKahvila #122

HeKan kevätillassa käsitellään tälläkertaa mm. maailmankaikkeus, elämä ja teknologian suhde ihmiseen sekä edellisiin. Soitossa ovat myös puhelimet ja musiikki. Tämän lisäksi listalla on mm. seuraavat kokonaisuudet:
– Kesä tulee
– Hiihtokelit ovat olleet mahtavat
– Pyöräilyäkin pitäis taas aloitella
hundredpushups.com
– Palautetta ja mainostusta sekä Feissailua
– Progehippi meininkiä Youtubessa: Camelin loistava Snow Goose. Kiitos SEPE!
podiumpodcasting.dk
– XBMC, Xbox ja TVkaista
– Vanhat kuvat ja videot kirvoittavat paljon ajatuksia
– Nokia netbook?
– Applen uudella firmiksellä lisälevyä Airporttiin ja TimeCapsuleen
– Vinkkejä Spotify -kutsujen saamiseksi jaetaan
– Uusia HeKa Mesenaatteja saadaan. Kiitos Timo H!!! (paypal-donate)
HeKa drop.io lootasta löytyy mm. Erkin tekemä hieno HeKa -soittoääni!

Musiikkina tässä jaksossa:
Alan Lauris – My Second Life
British Sea Power – Waving Flags

6 thoughts on “HessunKahvila #122”

 1. Kiitos hyvästä shousta, tätä on ilo sunnuntaisin kuunnella. Heka tekee aina iloiseks ja rento meininki kannattaa, tässä hyper kiireisessä ja stressintäyteisessä maailmassa. Ymmärrän täysin jos menee julkasutahti kaksiviikkoiseksi, tärkeintä on, että mielekkyys säilyy ja tekemisessä tuore presidentin tai juhlamokan maku. Elämäähän siis kannattaa elää 🙂 heh. Mitä tulee urheiluun se on kyllä järkevää hommaa ja pitää mielen virkeenä ja hyväkuntoisen on helppo olla. Tuo satapushups on hyvä ohjelma, seuraa sitä ja anna sille aikaa siinä tahti kyllä suhteellisen kova. Pirkanpyöräilyjä tulee ja menee, oli siellä hessu tai ei. Mutta pyöräilyä kyllä kannatetaan, heka kuitenkin senkin ympärillä pyörii paljon, niin mikänottei joku hekapyöräily kesällä? Otetaan chillisti ja pidetään tekeminen yllä, kehitystä tapahtuu ja se on hyvä. 🙂 pelsepuuppi henrikille plussaa soittamisesta 😀 hyvä homma. Mutta tällästä. keep on rockn! Ja seuraavaa hekaa odotellessa.

 2. Toispuoleisviikkoinen podcastaus on kuin Pirkan Pyöräily ilman Hessua – tai kala ilman polkupyörää.

 3. Hmm palasin tänne kun on sunnuntai. Mietin, että mikä hyperkiireinen ja stressintäyteinen maailma. No joopa joo mitä diipadaapaa sitä tulee kirjoitettua kun on tarpeeksi väsynyt. Hipit valittaa.. mitäs helv**tiä sitä nyt sitten pitäs sunnuntaina duunata jossei hekaakaan tule? Ny ohjelmaa tulille, ei siellä sen enempää mitään tekemistä ole kun täälläkään.

 4. Se on vähän kun ehdollinen krapula sunnuntai aamuna. Vaikkei olisi mitään edes hörpännyt. Sitä vaan kahdeksan aikaa istuu koneelle ja naureskelee itsekseen. Tuli sieltä heka tai ei. 😉 Ois kiva jos tulis. 🙂

 5. herrrramunjestas hessu! mieleeni tulvahtelee vastauksia elämän polttavimpiin kysymyksiin.

  nimittäin..
  tutustuin hekaan jossain jaksojen 60-70 huudeilla, ja pidin sitä aivan perkuleen hyvänä ohjelmana. meininki oli aina mitä loistavin ja pösänderisin, eikä yhtäkään jaksoa halunnut koskaan kelailla, paitsi korkeintaan alkuun jotta voisi kuunnella sen uudestaan.

  sittemmin tunnelma on alkanut hieman hiipumaan (uskoisinpa että myös arvon hessun itsensä mielestä), ja olenkin pienessä päässäni aina mietiskellyt että mikähän tämän taantuman on saanut aikaan.

  mutta.
  juurikin äsken tuttimiesten aprillihärdellin jumputusta kuunnellessani tajuntaani iski kuin tuhat salamaa ja sata malesialaista monsuunia sellainen yksinkertainen asia kun TAUSTALÄTKE!

  en mene muistamaan tarkkoja jaksonumeroita milloin vaihdoit nykyiseen, lunkimpaan ja hypnoottiseen lätkeversioon (joka kyllä itseisarvonaan on äärimmäisen kaunista taidetta – älkäätten käsittäkö minua väärin), mutta ulkomuistista väittäisin, että tunnelman hiipuminen on alkanut samoilla näppäimillä.
  uskoisinkin siis, että Se Asia jota heka tällä hetkellä tarvitsee dopingikseen on vanha kunnon hyperaktiivinen kofeiiniyliannostuksen saanut adhd-jumpe!
  ”menevän jyväskylänateenalaisen ohjelman tekeminen” -oppaassahan lukee jo kolmannella sivulla, että meininki ei saa hiipua hetkeksikään ja kahvin pitää olla vahvaa. toinen tärkeä asia jota ei saa jättää yhtään vähemmälle huomiolle ohjelmaa tehtäessä, on sivun 73 alamarginaalissa oleva huomautus siitä miten jyp voitti kalpan täysin epäurheilullisella ja häpeällisellä paitsiomaalilla. kyllä hävettäisi voittaa mestaruus tuollaisen jälkeen.. 🙂

Leave a Reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Related Post

HessunKahvila #141HessunKahvila #141

No onkos sunnuntai siirtynyt viikon alkuun? HeKan pääsiäisylläri pärähtää eetteriin keksken maanantain. Tälläerää keskustellaan mm. seuraavista jutuista: Apple iPad ja sen syvin olemus … tai jotain Älypuhelimet, matkapuhelimet ja sen