HessunKahvila HessunKahvila Häiriöitä ohjelmien jakelussa

Häiriöitä ohjelmien jakelussa

Moi,

Poikkeuksellisesti ja pikaisesti tekstitiedote kaikille HessunKahvilan kuuntelijoille:

Kuten aiemmin blogissani kerroin, kaapattiin Striimi.netin palvelin taannoin. Tästä aiheutui monenmoista ongelmaa striimin maanmainioihin radiolähetyksiin, web-sivuihin yms. Palvelin kun jouttiin alustamaan täysin. Koska tästä on kirjoitettu blogissani, sekä striimin virallisessa blogissa ei siitä sen enempää tässä.

Sen verran kuitenkin, että HessunKahvila -podcastiin liittyen tästä aiheutui myös ongelmia, koska iso osa ohjelman jaksoista oli myös hostattuna ko. palvelimella. Koska palvelin formatoitiin, hävisivät myös HessunKahvilat tietenkin sen siliän tien. Tästä syystä viimeisimpien kymmenten ohjelmien ohjelmatiedot kyllä näkyvät täällä syötteessä ja iTunesissa, mutta ohjelmaa ei pysty lataamaan.

Palautan ohjelmat lähiaikoina takaisin uudelle palvelimellemme, joten saatat lukea tätä viestiä myös tilanteessa, jossa kaikki jo toimii ja ihmettelet että mitä se mies horisee. Mikäli näin ei kuitenkaan vielä ole ja ohjelmat eivät lataudu, johtuu se edellä kuvatusta.

Kiitos kärsivällisyydestäsi ja pitkämielisyydestäsi säädön johdosta. HeKan live-lähetykset palaavat myös kuvioihin viimeistään Walpurin jälkeen. Stay tuned!

6 thoughts on “Häiriöitä ohjelmien jakelussa”

 1. Kökkö homma. Toivottavasti toiminta jatkuu taas pian täydellä tohinalla. Tsemiä palautuksiin.

  HeKaa alkaa olla jo ikävä. Naukkaritkin ovat ilmestyneet aika harvoin. Onneksi kuitenkin kotimaisia podcasteja on muitakin, joten kahviloitsijan paluuta odotellessa voi nauttia korvikkeita. Kiitos kaikille podcastaajille.

 2. Toiminta jatkuu taas aivan kuin se ei olisi koskaan köhinytkään. Striimi.netti on pystyssä ja pian saadaan taas HeKaa korville. Vaikka tekee kipeää, ei haittaa.

 3. Paitsi tietty että vanhat HeKat eivät ole vielä Striimi.netin palvelimella, joten fiidi on rikki, mutta valmiudet uuden jakson tekemiseen ainakin on ja vanhatkin varmaan saadaan takaisin. Siirrän takaisin Pasilaan.

 4. Auts..Olet oikeammassa, kuin oikeassa olevat konsanaan. HeKat ovat vielä tallelokeron uumenissa. Posteljooni ei vieläkään ole saanut kuljetettua niitä Striimin uutuuttaan kiiltelevän palvelimen uumeniin. Pahoittelen hitautta ja annan palautteen kiertää HeKan ohjelmatoimituksen fyysiselle osastolle. Fyysinen toimitus siis..

  Uutta jaksoa on suunniteltu. Asiaa on jo niin paljon, ettei se tahdo enään mahtua edes muistikirjaan. Siksi olisi syytä päästä studioon. Tämä voi tapahtua minä hetkenä tahansa, joten tarkkailkaa fiidejänne. Myös Striimin live-aaltojen äärellä kannattaa pysytellä, sekä seurailla HeKan LIVE -kalenteria. Sehän löytyykin kätevästi tuolta sivun ylälaidasta.

  Taidepaussi on tosiaankin äitynyt aika pitkäksi. Syyt ovat moninaiset ja tekosyyt vielä moninaisemmat. Siitä huolimatta olen hengessä mukana ja HeKa ei häviä. Se on kuin se yksi juttu siinä yhden talon seinässä. Tai se mies, joka lyötiin sillä puukolla seinään, jossa se pysyi niin kauan kunnes pääsi irti.

  HeKan virallinen virkamieskunta ja toimitus kiittävät yhdestä suusta kaikkia teitä, rakkaat kuulijat, pitkämielisyydestä. Odotuksenne tullaan palkitsemaan järisyttävällä säädöllä ja härdellilähetyksellä lähiaikoina. Uunituoretta musiikkiakin jo pyörii levylautasella…

 5. Kiitos Hessu tilannepäivityksestä.

  Luottavaisin mielin täällä odotellaan kuuloelimet viritettynä oikeille latausvirroille. Vakituiset kahvilankävijät osaavat jo luottaa että kyllä sieltä taas tauon jälkeen pukkaa hessunkahvilaa tuutin täydeltä ja silloin on pöytä katettuna voileipäkakulla, munkkipossuilla ja härdellipiirakalla.

  Saammeko tänä kesänä taas kuulla erikoisjakson ulkolähetysautosta käsin?

Leave a Reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Related Post

Taskulähetys #1 – Nurmes 4.6.2016Taskulähetys #1 – Nurmes 4.6.2016

TaskuLähetys kävi Itä-Suomalaisilla radioharrastajien kesäpäivillä Nurmeksen Höljäkässä 4-6.6.2016. Viitisenkymmentä eri tavalla radion kanssa harrastavaa kokoontui Pohjois-Karjalassa Nurmeksen vanhassa metsämiestyökodissa Höljäkässä kesäkuisena viikonloppuna. Nyt vuosittaisena tapahtumana kymmenennen kerran toteutetun kokoontumisen järjesti

HessunKahvila #103HessunKahvila #103

Tämänkin jakson sinulle tarjoaa www.tvkaista.fi 2-viikon ilmainen testijakso täältä Muista myös muut HeKa tarjoukset. HeKa-härdellissä mukana tällä kerralla mm. seuraavat sisällöt: – Live keskusteluita kahvilan kävijäin kanssa – Google Chrome