HessunKahvila HessunKahvila HessunKahvila #123

HessunKahvila #123

Ensin venyi toteutus, sitten venyi toimitus. Tässä se kuitenkin nyt vihdoinkin on! HessunKahvilan etukäteislegendaarinen paluuspektaakkeli. Pitkä oli loma, mutta pidempi on ohjelma. Tuntikakskyt ja risat mennään, vauhtia ja kummia tilanteita piisaa jälleen. Päivän epistolassa on tietenkin hyvän musiikin lisäksi palautteita, elämää ja teknologiaa. Puhutaanpa myös pyöräilystä, veneilystä ja kätköjen miehistä.

Lataappa siis jakso oitis ja ihmettele. Muista myös paluukanava. Se on aina avoinna blogissa (tässä) ja puhelimessa 03-7411 8559. Twitter -kanava on myös auki. Kirjoita Tweettisi perään #heka ja tarinasi sinkoaa kahvilan studioon ja blogin sivulle…välittömästi. Muista myös HeKan LIVE -lähetykset striimi.netissä. Näet tarkemmat ajankohdat LIVE -kalenterista. LIVEssä aina myös televisio. Sen löydät blogin sivuilta, tai osoitteesta http://video.hessunkahvila.com

Musiikki tässä jaksossa:
Metsäliitto Mäntän Konttori – Kalapuikkoviikset
AJT – GB Rastaman
Metsäliitto Mäntän Konttori – Apulaiskaupunginjohtaja

4 thoughts on “HessunKahvila #123”

  1. Kiitos ohjelmasta ja podcastpioneerihengen ylläpitämisestä, Hessu. Energistä ohjelmaasi on mukava kuunnella. Toivottavasti mesenaattien joukko tiivistyy ja saadaan ainakin Shuffle-, jos ei peräti Touch-kassa kasaan.

    Kannattaa muuten kuunnella myös Naukkareiden tuore jakso, josta välittyy voimakkaasti kevään ja kesän tunnelma.

  2. kyllä joskus alkaa menemään yli tuo iPhonen hypetys 🙂 Rehellisyyden nimissä se pelkkä käytettävyys ei olisi niin yliveto ellei laitteen tekijä olisi Apple. Vai oletteko oikeasti (käsi sydämmelle) sitä mieltä että jos esim Nokia tekisi käytettävyydeltään yhtä hyvän puhelimen hintaan 600-800eur, mutta siinä olisi samat puutteet kuten kamera 2MP, ei tarkennusta, ei salama, ei videon nauhotusta, ei stereo BT:tä, ei vaihdettavaa akkua, ei MMS, tiedon siirto vain musan osto ohjelman kautta, ei luvallista tai edes mahdollista ostaa puhelimeen softaa mitä Steven poika ei hyväksy kuten eri selain, ym mitä nyt iPhonesta puuttuu, ettei sitä naurettas alimpaa hel*ettiin. Ei tommosta vain yksinkertaisesti voi myydä tohon hintaan kukaan muu kuin Apple 😀

Leave a Reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Related Post