HessunKahvila HessunKahvila Tilapäisiä häiriöitä ohjelmien jakelussa…

Tilapäisiä häiriöitä ohjelmien jakelussa…

Striimi.netin palvelin on ollut jälleen pidemmän aikaa pahassa juntturassa. Koneeseen ei saa yhteyttä ja tilanne vaatii käynnin konesalissa ja koneen boottauksen. Tämä tullaan suorittamaan lähiakoina.

Koneen jumituksen aikana ovat paitsi striimi.net -radioasema, myös osa HessunKahvilan äänitiedostoista tavoittamattomissa. HeKan uusin jakso (numero #125) on kuitenkin tästä huolimatta saatavilla Libsynin kautta. Isohko osa vanhemmista jaksoista on kuitenkin striimin palvelimella ja siksi poissa pelistä. Isompi osa vielä vanhempia jaksoja pitäisi kuitenkin olla saatavilla, koska HeKan hajautettu tiedostojärjestelmä kestää osittain tälläiset ongelmat 😀

Kiitos jälleen kärsivällisyydestä. Edelläkävijäkuuntelijan osa on joskus hieman hankala, mutta kyllä se tästä. Studioon on saapunut uusi mikseri, Nokia N97 on testissä ja kesä on kaunis…joten laatuohjelmaa on jälleen luvassa roppakaupalla kunhan vaan saadaan tekniikat pelaamaan. Pysyös siis kanavalla!

Leave a Reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Related Post

HessunKahvila #186HessunKahvila #186

HessunKahvila yllättää, kuin kohuviesti hissukkaministeriltä. Kevätaamun tekno-epistolassa tälläerää: – Windows10 tulee, oletko valmis – Striimi.net oli ja meni – Polar V800, AppleWatch ja älykellojen sietämätön keveys – iPhone 6 Plus

HessunKahvila #108HessunKahvila #108

Applen nopea toiminta power brickin kanssa aiheutti hämmennyksen ja luovuuden puuskan. Luovuus purkautui jälleen kokeellis-induktiivisen ad-hock härdellin muodossa. Tämä on jakso, jota ei alunperin pitänyt tehdä, mutta tehtiin kuitenkin. Keräilyharvinaisuus