HessunKahvila HeKaTV HeKaTV – Gadgetöörit – Nokia N97 yleiskatsaus

HeKaTV – Gadgetöörit – Nokia N97 yleiskatsaus

Tämänkertainen HessunKahvila on jälleen pitkästä aikaa videoformaatissa. Ohjelman voi katsella joko täällä blogissa (alla olevan playerin avulla) tai tilata iTunesiin ja sitä kautta videosoittimiin yms. iTunes tilaus onnistuu toistaiseksi vain osoitteessa http://hessunkahvila.blip.tv

Tässä jaksossa luodaan katsaus HessunKahvilassa testissä olleeseen Nokia N97 -puhelimeen. Ollos hyvös…ja kommentteja saa edelleen antaa blogissa. Aiheesta tullaan varmasti keskustelemaan vielä myös HeKan ääniohjelmassa, joten numero 03-7411 8559 ottaa vastaan kommenttejanne normaaliin tapaan 🙂

Edit 10.8.2009 Video lisätty nyt myös HeKan omaan RSS-syötteeseen ja on kaikkien tilaajien saatavilla.

3 thoughts on “HeKaTV – Gadgetöörit – Nokia N97 yleiskatsaus”

 1. Ai hitto ompas videon tasossa tullut kehitystä, hienoja monikamera juttuja ja muutenkin selkeätä materiaalia. Hienoja juttuja! Pitää katsoa paremmalla ajalla vielä kunnolla, kiinnostava laite kun on. Nyt uni kutsuu. 🙂

 2. Jos videoiden x-postaus ei onnistu, niin ei onnistu varmaan kommenttienkaan. Joten copy-pastella blogipuolen kommentit tännekin paikallisia nokia-faneja ilahduttamaan…

  –CUT–

  Hieno on video ja tuotantoarvot lopun ääniongelmia (joista emme kuitenkaan välittäneet) lukuunottamatta kohdillaan. Kiitokset!

  Voi kun voisi sanoa samaa uudesta nokialaisesta. Onko tämä testaamasi kappale on ihan julkaisusarjaa eikä joku ennakkotestaaja-beta?

  Kamerasofta käynnistyi kolmannella yrittämällä? Siinä ehtii helposti livahtaa yksi jos toinenkin moneyshot ohi naarmuuntuneen linssin.

  Samoin kosketusnäyttöominaisuuksien toteutus vaikutti pahasti päälleliimatulta ja harvinaisen epäkonsistentilta. Facebook-widgetissä toiminta näytti ihan pätevältä, mutta sähköposti viivanohuine vierityspalkkeineen ja sattumanvaraisesti toimivine scrolleineen näytti lähinnä säälittävältä. Ja stylus? Oikeasti?

  S60:ta aika on auttamatta ajanut ohi, olipa käyttäjä mieleltään kuinka insinööri tahansa. On se kumma, ettei Nokian kokemuksella osata tehdä toimivaa älypuhelinta. Tai ehkä sitä kokemusta nimenomaan on liikaa ja sitten päädytään jumittamaan maailman tappiin näissä fakkiviritelmissä.

  Mediatoisto-ominaisuuksia esittelevää videota odotellessa… Ei sillä, että kiinnostaisi muuta kuin kuriositeettina ja pahantahtoisessa vinoilumielessä. E71 sai jäädä viimeiseksi Noksuksi meikäläisen osalta, elleivät nyt sitten jossain vaiheessa onnistu kehittämään pitkästä aikaa taas jotain oikeasti toimivaa ja kilpailukykyistä ratkaisua. Hei hei!

Leave a Reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Related Post

HessunKahvila #173 (Video)HessunKahvila #173 (Video)

Tässä jaksossa: Kesäterveisiä Kahvilasta ja SRAL kesäleiriltä. Ohjelmassa luodaan erinäisiä katsauksia myös ”hieman” vaiheessa olevaan studioon, antenneihin, HeKan lähetysautoon ja terassille. Kaikenlaista kummaa on siis tiedossa jälleen kerran. Tervetuloa kyytiin!