HessunKahvila HeKaTV HeKaTV – Gadgetöörit – Nokia N97 Mediakäyttö

HeKaTV – Gadgetöörit – Nokia N97 Mediakäyttö

HeKaTV:n 3 osaisen Nokia N97 -saagan toinen osa. Ohjelmassa tarkastellaan Nokian uutuuspuhelinta mediakäytön ja tuotannon valossa. Ohjelma kilahtaa automaattisesti kaikkiin HessunKahvilalla varustettuihin RSS-lukijoihin nyt myös iPod -yhteensopivana videopodcastina.

Kommentit, palautteet, tarinat ja muut älinät voi jättää joko blogin kommentteihin, soittaa numeroon 03 7411 8559 tai lähettää videossa kerrottuun sähköpostiin. Hauskaa elokuvailtaa…

4 thoughts on “HeKaTV – Gadgetöörit – Nokia N97 Mediakäyttö”

 1. Kirjoitan tätä palautetta notepadiin samalla kun katson videota.

  Joo vielä sanoisin. Niissä puhelimen omissa kuulokkeissa oli se erillinen mikki osa jonka voi kytkeä vaikka noihin hessun kuulokkeisiin ja tadaa silloin sinulla on taasen mikki paremmissa kuulokkeissa. NMiin ja kaukosäädin 🙂 Noin mä sitä aina käytän. Vihaan vaan kuulokkeitten 3m johtoa joka on aina mula rullalla ja roikkuu siinä kaulan tietämillä. Iso möltti mutta paree kun kelata sitä johtoa jonnekin piiloon.

  Korjaan hessua… ”puhuit tv piuhasta. Maodollistaa tv katsomisen sillä…. Eikun Maodillistaa puhelimen näytön siirtämisen tv ruutuun”

  Mistä siihen saa internet radio soittimen. Ei ainakaan se sama nokia internet radio mikä milla toimi e71: ssä

  En ainakaan minä ole suoraan symbianille sellaista itunes sync softaa läytänyt… Esi iTunse Agent osaa synkata iTunes playlistoja mihin vaan usb muistitikulle tai mp3 soittimeen tai nokialaiseen massamuisti tilassa usb kovalevylle. Se ei siis ole mikään s60 softa vaan ihan windows softa ja tietääkseni mäkki versio oli samasta myös.

  Tänään kun lähetän viestiä on tullut on minula uusi vähän vakaampi softa joskaan ei täysin bugiton. Eilen sen asensin 12. jotain en muista tarkasti ja en jaksa nyt tarkistaa… Ettikää http://www.symbian-freak.com sivulta siitä lisää tietoa tai olet jo huomannut postaukseni qaiku #n97suomi kanavalla

 2. Hahaa my nokia lähetti juuri äsken tekstiviestin joka ilmoitt saatavilla olevasta firmware päivityksestä 🙂 Hieno ilmainen feature joka kanna aktivoida

 3. Qik: sta vielä. Eipä mulla ainakaan kovin hyvin n97: ssa toiminu. Panin luurin laturiin ja 3g päälle. Joka yritin 1h 30min kokousta streamata ja eihän se onnistunut ollenkaan, kun puhelin oli täysin jumissa kokoajan. Akku piti irrotta jotta puhelin saatiin taas henkiin ja tätä tapahtui 5 kertaa ennenku luovuin streamauksesta kokonaan.

Leave a Reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Related Post

HessunKahvila #173 (Video)HessunKahvila #173 (Video)

Tässä jaksossa: Kesäterveisiä Kahvilasta ja SRAL kesäleiriltä. Ohjelmassa luodaan erinäisiä katsauksia myös ”hieman” vaiheessa olevaan studioon, antenneihin, HeKan lähetysautoon ja terassille. Kaikenlaista kummaa on siis tiedossa jälleen kerran. Tervetuloa kyytiin!