HessunKahvila HessunKahvila HessunKahvila #130

HessunKahvila #130

Pitkän tauko, pitkä lähetys.

Henrik ja Hackintosh
http://www.hackint0sh.org/
http://wiki.osx86project.org/wiki/index.php/Main_Page
Google Wave tulee, oletko valmis?
Nokia N900 tilattu ja avautuminen puhelimista pääsee valloilleen
MindTrek 2009
HeKan Facebook -ryhmässä jo 100+ fania, mutta lisää mahtuu!!
HeKan ”suuri” kuuntelijatutkimus alkoi. Vastaathan pliiiiis…ei mee kauan.
Palautteet ja kommentit

Musiikki
St. Felix – News Today

Voit soittaa koska tahansa 03 7411 8559 tai Skypellä hessunkahvila. Blogin kommentit ovat myös enemmän kuin tervetulleita.

6 thoughts on “HessunKahvila #130”

 1. Moro Hessu. Oli ihan pakko laittaa komenttia tohon N900 ja Nokia hehkutukseen. Oleellisin ero  Nokiassa ja Applessa on se että Apple on yksi maailman taitavimpia mainostajia. Niillä markknointiosasto osaa vaan hommansa oleellisesti paremmin kuin esim Nokialla. Hyvä esimerkki on app store jonka Apple sai mainostettua kehittäjille ja käyttäjille niin, että reilussa vuodessa sieltä löytyy yli 80 000 softaa ja niitä on ladattu sieltä yli 2 miljardia kertaa. Kun ottaa huomioon että laiteita johon app store on integroitu on liikkeellä varmaan noin 40 miljoonaan…. Käsittämättömiä lukuja? En tiedä mikä ovistoren tarjonta ja suosio on, mutta epäilen että se ei ole aivan samaa tasoa? Mistä se sitten johtuu? Jos Nokia laskee että ovistore puhelia on maailmalla käytössä 1,1 miljardia, niin luulisi että noi Applen luvut olisi ihan perus kauraa? Eikö sitä ole saatu mainostettua kehittäjille ja kuluttajille oikein vai onko vika jossain muualla?  N900 ja iPhonea on mielestäni turha verrata, koska ne on suunnattu aivan eri käyttäjäryhmille.  N900 on selkeästi tehokäyttäjien puhelin ja iPhone peruskuluttajille, mikä on varmasti syy  miksi iPhonesta ei löydy kunnollista moniajoa.  Peruskuluttajista suurin osa ei edes tiedä mitä moniajo tarkoittaa ja niitä kiinnostaa enemmän  kauan akku kestää. Mielenkiinnolla odotan että saat N900 ja teet siitä toivottavasti kattavan arvostelelun. Olisi myös mahtavaa jos saisit iPhonen testiin jostain vähäksi aikaa jotta voisit vähän vertailla niitä, koska tietosi iPhonesta on hieman vajanaiset. Ainiin eihän niitä pitänyt verrata….. 😉  Sori jos tuli kirjoitus virheitä. Tuli nopeesti kirjoitettua kahvitunnilla joka näköjään vähän venähti. 

 2. Terve viel. Kerrohan Hessu mistä tota Questan musiikkia saisi ostettua/kuunneltua? Kuulostaa erittäin mielenkiintoilesta bändiltä.

  1. Terve!

   Kyselit Questan musiikkia. Olen kyseisen yhtyeen rumpali / biisinkirjoittaja jne.

   En haluaisi enää jaella kyseisen bändin teoksia, johtuen yhtyeen raa’asta historiasta. Olen jaellut levyllä tuota neljän biisin promoa rajallisen määrän ja tarjonnut rajatulle ihmisjoukolle latausmahdollisuuden biiseihin. Tilanne on kuitenkin se, ettei yhtyettä ole ollut muutamaan vuoteen olemassa. Syitä lienee turha sen enempää selitellä, vaikka historian pieni palanen valkenikin taannoisessa HessunKahvilan jaksossa, jonka numeroa en juuri nyt muista. Tuo on kuitenkin vain murto-osa bändissä tapahtuneista asioista, loppuhistoriaa ei ole tarkoitus tuoda edes julki, Kerrottakoon sen verran, että yhtyeen kokoonpanosta on jäljellä enää 16%.

   1. Ok. Ymmärän toki jos tilanne on tuo ja muistan kyllä kyseissen hekn jakson jonka mainitsit. Jos nyt kuitenkin muutat mielesi niin hekalta saat varmaan @mailini, kai se sen näkee näist palautteista vaik muut eivät niitä näkisikään.

 3. Morjens,

  Ja kiiiiitos taas hyvästä lähetyksestä.
  Tuota N900 juttua kuunnellessa alkoi vaan päähän koskea siinä vaiheessa kun mainitsit että suomalaista pitää tukea jne. Sykehän siinä nousi kun tietää miten paljon esim. IT firmat vie toimintoja halpatyömaihin. Toki veromarkkoina pätäkkää kertyy valtionkassaan, mutta ajattelin lähinnä sitä yksittäistä työntekijää jolta lähtee duuni. Eli onko enää oikeasti väliä yrityksen kotimaalla ?
  No tämä oli lähinnä henk.koht. aivopieru 🙂
  Jatka hyvää ohjelmaa ! 🙂

Leave a Reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Related Post