HessunKahvila HeKaTV HeKaTV – Ensireaktiot Google Wavesta

HeKaTV – Ensireaktiot Google Wavesta

HeKa TV:n Gadgetööri on saanut pihteihinsä tällä kertaa Google Waven. Suurkiitos siitä @mikkoaalle!! Kyseessä on ensireaktiot, joten ihan kaikki featuret eivät vielä toimi tai ole hallussa. Hauskaa kuitenkin on, joten tsekkaaos pois. Ohjelma tarjolla myös podcast -syötteessä.

Ensireaktiot – Google Wave from HessunKahvila on Vimeo.

Palautteet myös videoista ovat erittäin tervetulleita. Kommentoi blogiin tai pirauta puhelimella 03 7411 8559. Myös skype: hessunkahvila tavoittaa. Jätä viesti tai soita seuraavaan LIVE -lähetykseen.

7 thoughts on “HeKaTV – Ensireaktiot Google Wavesta”

 1. Kiitos Hessu ensituntumista Googlen aaltoon.

  Googlehan korostaa että tuo on heidän toteutus Wavesta, ja että he tekevät referenssi-implementaation, joka julkaistaan avoimen lähdekoodin lisenssillä kaikkien käytettäväksi. Wave-tekniikalla pitäisi olla mahdollista tehdä paljon muutakin ja käyttöliittymän ei tarvitse olla juuri tuo Googlen tekemä. Voi olla että tuosta muodostuu helposti paljon rajoitetumpi käsitys, kuin mitä Google mielestäni Wavella ajaa takaa. Potentiaali ainakin on suuri.

  Toivon lisää podcasteja ja videocasteja Wavesta! Kiitos Hessu tästä ensiesittelystä. Ja sitten kun ”invaitteja” on yltäkylläisesti, heitä minua yhdellä. 🙂

 2. Testataanpa mobiilikommentointia.. Good good..

  Toi Aalto on kyllä ihan oiva idea. Käyttökokemus on iso haaste ja ei tässä ekassa versiossa ole ihan täydellisyyteen päästykään. Toisaalta tämä olen aina halunnut helpon tavan luoda suljettuja pikku-wikisivuja valittujen ihmisten kanssa, tämä on yksi lupaava vastaus siihen.

 3. Kommentin antamisen jälkeen latautuva sivu ei taida olla varsinaisesti mobiiliystävällinen? Ainakin E71:llä se ei äsken tullut ihan oikein. Lisäksi siellä näytti olevan sharethis, joka ei ole optimaalinen mobiililla.

 4. Tulinpas itsekin vielä testaamaan tätä mobiilia kommentointia, kun sph sanoi että ei ihan ole tikissä. Puhelimena E61i.

  Kiitos google kommentista ja mobiilista testistä Sph!

  1. Mulla ei latautunut mitään kummaa kommentin antamisen jälkeen. Hmm..outoa. Selain palasi takaisin alkuperäiselle postin sivulle. Ei siis Itellan, vaan blogipostin….keh. Puujalka. 🙂

   On totta, että ShareThis ei oikein toimi / näy hyvin myöskään E61i selaimella. Se on kuitenkin mukana, koska kyseessä on WordPress plugari (kuten on myös mobiiliselaus-komponenttikin) ja mobiilikomponentti ei osaa riisua sitä pois…vaikeesti sanottu, mutta näin kuitenkin menee 🙂

 5. Öh, tämä taisi olla vaan minun kädettömyyttä – olin itse vaan tullut kommenttien katselusivulta ja ihmettelin miksi en palannut samalle sivulle. Eli ei mitään virhettä tai erhettä tässä.

Leave a Reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Related Post

HessunKahvila #173 (Video)HessunKahvila #173 (Video)

Tässä jaksossa: Kesäterveisiä Kahvilasta ja SRAL kesäleiriltä. Ohjelmassa luodaan erinäisiä katsauksia myös ”hieman” vaiheessa olevaan studioon, antenneihin, HeKan lähetysautoon ja terassille. Kaikenlaista kummaa on siis tiedossa jälleen kerran. Tervetuloa kyytiin!