HessunKahvila HessunKahvila HessunKahvila #131

HessunKahvila #131

HeKan vauhtipyörä rullaa ja LIVE lähetys on vain näköradio. Kuumaakin kuumemmassa syksyn illassa epistola näyttää tällä kertaa tältä:

Mesenaatteja tulee lisää!! YAY!
BaseBalls rulettaa www.thebaseballs.com
Mänttä-Vilppula hakee kaupunginjohtajaa, hae tästä
N900, Maemo, Android, Open Source ja businessmallit
Uusia Nokiakamoja esittelyssä
Google Wave
Kyrösradio
Pieruhuumori, pilasoitot ja säätö ovat jälleen katossa
Ja kaikkea muuta mukavaa …
Kuultavahan se on!

Musiikki
StFelix – Stay Away
Makrolon – Jabba Doo Beach bar, Split (CRO)
Fadeout – Open White

Palautteet blogiin, Skypeen (hessunkahvila) tai puhelimeen 03-7411 8559

4 thoughts on “HessunKahvila #131”

 1. Hei kerros mitä sillä dc jotain ladattavalla akulla on ideaa?

  Eikö voisi ostaa vaan pari normaalia akkua jotka on ladannut valmiiksi täyteen ja vaihtaa sit akkua. Mun mielestä tollasta piuhanpäässä oleva lisälaite on hankala jos se loppuu justiinm kun on tekemässä jotain muuta kun pitämässä puhelinta pöydällä…..

 2. Korkkasin uuden iPhoneni tarkasti valitulla podcastilla eli HeKalla. Hahaa, oli Hessu jälleen vauhdissa – tuli ihan Wanhanajan HeKat mieleen. Mahtoi olla kanssamatkustajilla ihmettelemistä, kun joku on kerrankin koko matkan naama virneessä. Kiitos siis hyvästä jaksosta!

  Koska jouduin jälleen turvautumaan podcastiin ja kuuntelemaan lukuisia ”näette sieltä videosta”-juttuja, tuli mieleeni, voisiko HeKasta saada videoversiota audion rinnalle. Ei mitään sen ihmeellisempää kuin LIVE-lähetyksen videovirta talteen ja purkkiin.

  iPhonen moniajottomuudesta sen verran, että tähän mennessä tuo on toiminut vähintään yhtä hyvin kuin aikaisempi S60-puhelimeni. Podcast kuuluu taustalla, netti pelaa (=surffailu onnistuu, myös monella ikkunalla) ja tarvittaessa voi hyppiä ohjelmasta toiseen. En ole vielä mitään kummoisempaa IM-clienttiä tuohon hankkinut, mutta ehkä Push-systeemi pelastaisi tuonkin. Kuulun varmaan juuri sopivaan kohderyhmään, kun en tuota parempaa moniajoa ole vielä kaivannut.

 3. Software as a Service (http://en.wikipedia.org/wiki/Software_as_a_Service) on se juttu jolla softakehittäjät yrittävänevät saada tulevaisuudessa rahaa tukipalveluiden lisäksi, veikkaan ma. ”Tykkäät palvelusta? Haluat oman instanssin mutta taito ei riitä? Maksa.” Status.net (tarjoaa Lacon…StatusNet-instansseja. StatusNet = ”Vapaa Twitter”). Google tarjoaa yritykselle personoitua GMailia ja muuta sellaista rahaa vastaan… Käsittääkseni Qaiku aikoo yrittää samaa.
  Lisenssijärjestelmä vaihtuu tilattavaan palveluun, ja se on itseasiassa hyvä asia kehittäjien kannalta koska piratismilla ei ole merkitystä. Blizzardia ei kiinnosta että kuka ostaa WoWin kaupasta ja kuka hakee sen netistä tavalla tai toisella, koska pelaajien on kuitenkin pakko maksaa se 20-30€/kk saadakseen pelata.

Leave a Reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Related Post

HessunKahvila #163HessunKahvila #163

Aamun take awayssä tällä erää käsittelyssä mm. seuraavat: Talvi tulee ja renkaat vaihtuvat silmissä Elämä saaristossa -osiossamme käsitellään mm: Lehtisaaren legendaarinen silta ja sen restaurointi (Säynätsalo Wikipedia) Venekatos ja luiska