HessunKahvila HessunKahvila HessunKahvila #132

HessunKahvila #132

Video-radio-podcast-striimi härdellissä tällä kertaa vaikkahan ja mitä… Kahvila oli myös LIVEnä videossa, joka tallettui oheen…WOW! Bambuser rules ok!

Striimi.netin kuulumiset ja kehitys
Uusi Mesenaatti: Jarno! Kiitos ja kumarrus!!
Google Wave puhuttaa edelleen
HeKa toimii myös mobiilissa! Kokeile puhelimella, jätä palautetta
Kuuntelijatutkimuksen tuloksia ruoditaan
Pläystasuun 3 kiinnostaa
Skype laulaa jopa Saksasta
Palautevuorta puretaan
Tarinassa Nokia saa pyyhkeitä ja N900 kehuja ja kiinnostusta
Liekö joskus tehtäisiin N900 ja iPhone video
Jne…

LIVE -Video:

Musiikki
Sybian – Human Friend
Makrolon vs Plaything – Into Space 2009
Howard Jones – Building Our Own Future

Palautekanavat odottavat jälleen tarinoitasi. Voit jättää kommentit blogiin tai numeroon 03 – 7411 8559 tai skypellä: hessunkahvila.

5 thoughts on “HessunKahvila #132”

 1. do di tässä samalla kuuntelen ja kattelen bambuserista uusinta jaksoa ja täytyy sanoa kun live jäi väliin
  niin aivan mahtavaa kun voi kattoa kumminkin koko jakson videon muodossakin ja jaksosta sen verran että pankkitili nordeaan tai johonkin vastaavaan kotimaiseen pankkiin todennäkkisesti helpottais paljon ja pienemmät lahjoitukset saattais lisääntyä ainakin omalle kohalle ajateltuna niin mennä verkkopankkiin ja lahjoittaa pieni summa työttömän masseista hyvään tarkoitukseen onnistuis kyl mutta paypaliin sun muualle niin jää väliin ja esim opiskelijoilla ja työttömillä havemmin se visa lompakossa tai muukaan luottokorttia ja paypaliin ynm rekisteröityminen ynm sählingit kun jäis pois ja olis mahis mennä suoraan verkkopankkiin ja massia sinne ja viestiksi älä tuhlaa kaikkea kerralla ,) onnistuis ainakin omalla kodalla eli kannatan ideaa….
  Toi sun lataushärveli dc jotain vaikuttaa hyvältä ja asialliselta ja itelle hankintaan luultavasti tulevalta kapistukselta esim matkalla saareen viikonlopuks voi ladata puhelimen ja ton täyteen ja vaikka olis sähköt pokki myrskyjen ja myrinöitten takia niin kännyyn piisais virtaa että plussat tostakin ja monesta muustakin mutten viitti nyt jatkaa kaikesta kehumista 🙂 kun kirjoitan n97:lla tätä ja onhan tää jo melkeen romaanin pituinen teksti… 🙂

 2. Tää on kyl maailman ainoa podcast-internetradio-tv-streami–ohjelma jonka aiheena on 95% se että miten tehdään podcast-internetradio-tv-streami–ohjelmaa. Seuraavaksi voisit vaikka kirjoittaa kirjan siitä miten kirjaa kirjoitetaan, tai miten ois vaikkapa dokumentti dokumentin tekemisestä.

  Eli vähemmän sitä lässytystä siitä sun studion setupista ja enemmän asiaa.

  Ja vähä ihmettelen sitä et suosit koneena mäkkiä koska omien sanojesi mukaan ”en halua säätää” ja puhelimena suosit sitten linuxpohjaista vehjettä jossa tuota säätämistä on varmasti 100 kertaa enemmän kuin iphonessa. Eli jos et tykkää kerran säätää mitään ni älä osta luuria missä pääsee/joutuu säätämään. Jos taas tykkäät säätämisestä ni osta n900 mut tuuppaa ne omput ******* ja pistä linuxit pyörii.

 3. Tämä on mobiilin kommentoinnin testiposti. Kommentti jätetty Nokia E61i:llä. Kommentoi sinäkin mobiilisti suoraan osoitteessa podcast.hessujarvinen.com ja kerro millä laitteella / selaimella jätit kommentin. Saadaan tuntumaa, millä homma toimii. Facebook -sivuilla käydään myös keskustelua tästä aiheesta.

  Kaikki muu kommentointi on ihan normaalisti tervetullutta myös. Niihin palataan varmasti seuraavassa ohjelmassa 😉 Tämä mobiilitestaus on vain tälläinen sivujuonne 🙂

 4. Jou, pari kommenttia tuoreeltaan mobiilisti kun kerran se on mahdollista!

  PS3 tuli ostettua kun wanha DVD-soitin sanoi sopimuksensa irti. Buffalon NAS-purkki (uPnP/DLNA ok) löytyi myös jo valmiina joten mediakäyttö oli päällimmäisenä mielessä. Olen ollut ihan tyytyväinen, uPnP:n yli videot kyllä pyörii ja DVD-levyt toimivat moitteetta. Jälkimmäistä käyttöä varten suosittelen kyllä Sonyn oman bluetooth-kaken hankkimista. Podcast- tai RSS-feed -tukea ei ole, tästä selvä miinus. Samoin en ole ainakaan löytänyt vielä tapaa mountata verkkolevyjä (uPnP-streamaus on siis eri asia). Verkkoselainkin toimii, mutta oman putkitelkkarini kanssa sen käyttö ei ole kovin järkevää. Samasta syystä en sano Blueraystä mitään (joo tiedän, ne littutöllöt ovat jo halpoja.. ehkä jo ensi vuonna..)

  Siis laitteena miellyttävä ja olemassa olevat toininnot toimivat jouhevasti. Täydellisempään mediakeskuskäyttöön vaadittaisiin kyllä tuo RSS-tuki – ei vaan taida olla Sonyn mielessä businescasea, he alkavat ennemmin vuokraamaan sulle leffoja joskus tässä.

  Mitäs muuta: Niin toi akkupakettihan on kätevin nimenomaan reissun päällä ja useamman laitteen kanssa. Kotipöydän ääressä niitä latureita kuitenkin on kassikaupalla muutenkin. Itsellänikin on reissukassiin ollut tuollainen hankinnassa.

  Ja: kännyköiden useasta prosessorista: Kyllä Nokiankin S60 luureista löytyy useimmista kaksi prosessoria: puhelinmodeemi(prossu) ja symbianpuolen prossu. Ja vaikka ei kaikista löydykään ei se S60-luurien hitaus ole siitä ollut kiinni.

  Syy on ollut toisaalta prossun+muistin+väylien optimointi nimenomaan halvan hinnan ja maksimaalisen akunkeston hyväksi (tehon kustannuksella) – ja toisaalta symbian/s60 -yhdistelmän koodin vanhanaikaisuus ja tehottomuus. Itse väittäisin että eka syy on painanut enemmän ja nyt uusimmissa/tulevissa luureissa molemmissa asioissa otetaan isoja askelia ohi menneitä kilpailijoita kiinni. Kyllä luotto on siihen että Noksu tekee vielä oikeasti mukavia S60-luurejakin, kaiken Maemo-villityksen rinnallakin.

 5. Pidä mesenaatit vain mesenaatteina ilman summia. Vitonen köyhältä opiskelijalta on suhteessa paljon enemmän kuin satanen hyvää palkkaa nauttivalta. Eurokin on rahaa ja kaikki ne tulee suoraan sydämmestä ilman pakkoa ja ovat tarkoitettu enemmän lämmittämään mieltä kuin rikastuttamaan. Sponsorit on firmoja joilla on paremmin varaa auttaa kustannusten hillinnässä ei kuuntelijoiden lahjoituksen… IMHO

Leave a Reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Related Post

HessunKahvila #6HessunKahvila #6

Pääsiäisen pörinässä tapetilla seuraavat asiat. Palautelaari Palautetta on tullut mukavasti. Kiitos kaikille sitä lähettäneille. Lähetä lisää, sitä tarvitaan. Osoitteet ja yhteystiedot ohjelmassa 🙂 Ison Jussin äänipalaute – HessunKahvilassa on tasoa!

HessunKahvila – VidBit #4HessunKahvila – VidBit #4

Tämä on HessunKahvilan videopodcast (VidBit) numero 4. Tervetuloa Downhillpyöräilyn ihmeelliseen maailmaan 🙂 Tämä video on kuvattu Jyväskylässä Downhill SuomiCupin Laajavuoren osakilpailussa 17.6.2006. Videossa mukana myös Nauris Larmaniksen haastattelu (Latvia). Erityiskiitokset

HessunKahvila #84HessunKahvila #84

HessunKahvilan hyperaktiivisten ja reaaliaikaisten kahvipannujen kilkkeessä mm. seuraavat aiheet. Tervetuloa! HeKan viikon safka, joka ohimennen ohjelmassa mainitaan, on HeKa -Wok (Kuva) Teknologiasektori Google Notebook nyt myös mobiilissa (google.com/notebook/m) Streaming radio,