HessunKahvila HessunKahvila HessunKahvila #133

HessunKahvila #133

Kipakka keskiviikon kumaus tulee tälläkin kertaa LIVEnä Bambyysassa. Listassa tälläerää mm.

– Talvi, energialamppu ja kahvakuula
– HeKa saa jälleen uuden MESENAATIN! KIIIIIIITOS!
– Luottokorttihässäkäää maamiesseuran keihäsmatkalla!?
– Striimi.netin tilanne ja muuta metakeskustelua
– Palautteita, palautteita ja palautteita. Keep em’ coming!
– NWA
– Ja paljon muuta

Musiikki
The Young Punx – Youve got to
Fresh Roots Music – Arrest the president
The Volume Brothers – War is bad

Palautekanava odottaa tarinoitasi jälleen blogin kommenteissa ja puhelimessa sekä skypessä. Soita koska tahansa 03 – 7411 8559 tai Skypellä hessunkahvila.

7 thoughts on “HessunKahvila #133”

  1. My man! Olipas kerrassaan messevä jakso, näköjään keskiviikossa on potentiaalia, eli sunnuntaissa. 🙂

  2. Moni tuossa lähetyksessä valitteli että hommat lirisee, kun sopivaa relettä ei löydy. Tuli mieleen että oletko tutkaillut http://www.listen2myradio.com/ palvelua? Sinne voisi sitten järjestää apureleen. Siis jatkossa mahdollisesti lähetystä maailmalle Striimin, Babun, floopsin ja myradion kautta? Riittääkö kaista uppaamiseen Skypen vielä ollessa käytössä?

  3. heipä hei hessu uusin jakso kuunneltu ja olipas normaalisti mahtava meininki ja kuten jaksossa mainitsit niin lahjoitus normi pankkitilille onnistuu ja niinkuin lupasin että kun homma toimii eikä tartte visa korttia tai mitään muitakaan rekisteröitymisiä ja sen sellaisia että ei ku verkkopankkiin ja massit tilille niin sitten lahjoittamaan nytten se eka lahjoituskin sitten tehty kun homma pelaa noin helposti ei tosin mikään suuri summa mutta auttaahan se pienikin auttava käsi…….. nyt on mullakin TODELLA suuri kuume hommata toi noksun n900 oon siitä lukenu ja tutkinu aika paljon ja se vaikuttaa laitteelta jonka todella tahtoisin =)=)=)=) muttei anna työttömän tulot nyt just periks sellasia määriä =(=( no itellä n97 ja se pysyy toistaiseksi kunnes massia hommata toi n900 tohon n97 liittyen juuri tullut uusin firmware päivitys paransi toden teolla puhelimen käytettävyyttä ja käyttötuntumaa aika lailla kaikessa ja kaikkialla paitsi alkupeäisessä facebook softassa se sucks mun mielestä vieläkin =)=)=) mutta hei edistystä puhelinhan on nyt jo siinä kuosissa ja kunnossa jota olis odottanu jo elokuussa kun sen hommasin ja sen käyttäminen alkaa mennä nautinnon puolelle eikä enään vaadi pitkää pinnaa ja vahvoja sulakkeita kun nyt toimii ja pelaa:D:D:D:D

  4. Mitä ihmeen pashaa tällä mobiilisivulla on? Eipä toimi ihan heittämällä kännykällä, Älä unta näe! Sivuilla on jotain ihmeen javascripti sontaa, joka laittaa s60 pohjaisen Operan täysin jäihin. Alla on Nokian E65. Siis ei mikään tykki. Kun javascriptin heittää jorpakkoon niin tännekin pääsee jotain edes lukemaan ja jopa avattunaan. Eli sivua pitää vielä hioa. Vai onko tämä rakkine liian vanha tänne?

  5. kyllå ainakin mulla toimii hekan sivut mobiilimuodossa moitteetta ja niinkuin kuuluu ja näkyy kuten pitää kaikki……alla nokia n97 kapula ja en mä ainakaan huomaa mitään mikä ei toimis ainut mitä on kun katson bambuuserin videota täällä suoraan n97:lla niin video toimii täydellisesti mutta ilman ääniä mutten ole perehtynyt johtuuko kapulasta vai mistä…….. Tänkin kommentin lähetän puhelimella 3G:n alla..

  6. Tässä kiva pätkä N900:sta – http://www.youtube.com/watch?v=51pX4h-Q2Nc

    BouZoulle FB applikaatiosta että itse latasin Nokia5800xm:ään OvisStoresta FB aplikaation, mutta eihän se tietty tukenu tuota uutta FB LiveFeediä eli summa summarum: N900 paras kun siinä toimii suoraan selaimessa FB joten toimii kuten PC:ssä. Kaikki applikaatiot on jollain tapaa rampautettu eikä ne aina pysy kehityksen mukana.

    1. hei hei hei älkää nyt kiusatko enempää noilla n900 kehuilla ja videoilla kun itekkin tahtoisin kyseisen laitteen todella kipeästi ja osaan kohta specsit ja kaikki ulkoa kun niin paljon lukenu netistä infoa=)=)=) muttei harmikseni anna massit työttömällä tollaisia summia periks ainut mitä on niin lykkäsin oman vajaa 3kk vanhan n97 huutonettiin myyntiin jos se sattuu menee niin massit talteen ja n900 tilaukseen =)=)=) ja jos ei niin ei enään paniikkia kun toi uusin n97 firmware päivitys paransi puhelinta niin paljon että sehän tuntuu ihan eri kapulalta näytön kosketusherkkyys ja kaikki parani niin paljon etten meinannu uskoa ja sitä on jo mukava käyttääkkin jopa… tota facebookkia tulee käytettyä selaimen kautta itekkin jos tarvii jotain päivitellä tai vastaavaa n97:lla… ei siinä orkkis fb softassa oikeastaan ole muuta kuin jos on joku tilapäivitys jota paljon kommentoitu ja haluat ite kommentoida niin se scrollaaminen kaikkien muitten kommenttien ohi sinne add/lisää kommentti kohtaan alimmaisena ja sen jälkeen kun kommentoinut takas ylös kun se pitäisi hoitaa tälläisillä ei niin hennoilla ja pienillä sormilla mitä omistan on osuminen siihen minimaaliseen vierityspalkkiin melko onnetonta =)=)

Leave a Reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Related Post

HessunKahvila #104HessunKahvila #104

HeKan satanelonen on tässä. Ohjelma ui syvissä vesissä ja tunteet ovat pinnassa. Teknologiaa puidaan kuitenkin jälleen myös tänä sunnuntaina. Tapetilla ovat Apple, Web2.0 Expo sekä moni muu aihe. Myös striimi.netin

HessunKahvila #94HessunKahvila #94

HeKan melskeessä mukana tässä jaksossa Huuu..tämä on se KOHUJAKSO, jota jouduttin editoimaan jälkikäteen 🙂 LIVE -juttelua kahvilan kävijöiden kanssa on ilmassa. Postia, paluukanavaa ja äänijuttuja tulee! Also in english! Kesäkin

HessunKahvila #216HessunKahvila #216

Helleaallon myötäilemässä epistolassa tänään: – Polar Vantage V ja ekosysteemi pelittää – Storytell ja Sinuhe Egyptiläinen Pistä palautetta: hessunkahvila at gmail piste com, siellä se loosteri on. Myös kommentointi, ”laikkaus”