HessunKahvila HessunKahvila HessunKahvila #135

HessunKahvila #135

Kahvilan isänmaallisessa itsenäisyysjaksossa päädytään jälleen valtavan interaktion kautta vahvasti minä-keskeiseen teknologiatarinaan ja horinaan. Ota kuppi kahvia ja istahda ”hetkeksi” seuraan. Agendallamme tänään…

Ohjelmantekoa, harjoittelua ja vanitysöörtsiä harjoitetaan
Raporttia pukkaa niin lapista, kuin digiexpostakin
Myös Kiinan kirjeenvaihtaja aloittaa matkansa
Elisa Viihde ja N900 käsitellään ja unboxing kiinnostaa
Jouni liittyy mesenaattien harvalukuiseen, mutta arvostettuu joukkoon!!!
D-Link lähetti kahvilaan uuden opensource wlan -purkkinsa DAP-1360:n
Apple aloittaa joululahjakampanjan 26.12.
Myös palauteloosteri kolisee ja puhelimet pirisevät
jne…jne…

Musiikki:
St. Felix – Stay Away
Makrolon – Split @ Night (Radio Version)
A. Kumpulaisen Reggaelasit – Vaikeata Joulua

3 thoughts on “HessunKahvila #135”

  1. Meikä ei oikein tuolle d-linkille lämpene. Yks reititin tuossa nurkassa on ollut ja nyt on käyttämättömänä. Muuten toimi hyvin paitsi jossain vaiheessa rupesi blokkaamaan tietoturvapäisityksiä. Resetointi ei auttanut. Ainoastaan uuden modeemin osto. Toinen on se, että ainakin mun yksilön hallintasivut on ihan hanurista. Kaikki toiminnallisuus tehdään ie only javascriptillä. Muilla selaimilla on turha tulla sivulle. Sitä en ymmärrä että jopa asetussivun lomakkeen lähetys tehdään nappiin liitetyllä js-send käskyllä. Eli ei hyvää kuvaan jäännyt.

    Wlanissa meikä ei ole vielä läytänyt sopivaa wds-toiminallisuutta. Monet ovat valittaneet samaa. Eli wds ei salli wep-salausta järeämpää salausta. Kaikki valistuneet wlanin käyttäjät tietävät että alin taso on wpa2, jota kannattaa käyttää. Kaupunkiolosuhteissa miltei välttämätön, mutta korvessa suuressa kartanossa salauksia ei välttämättä tarvita.

    Toivottavasti nyt saat ulos ne hängärit jotka ovat jääneet kesken. Siis n900, pilvi jne.

Leave a Reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Related Post